Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Bir sarraf terazisi gibi iyileri, kötüleri ölçen bir millet"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: "Bu millet, doğru yapana da yanlış yapana da ayar veren bir millet. Bu millet aziz bir millet. Bir sarraf terazisi gibi iyileri, kötüleri ölçen bir millet"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu millet, doğru yapana da yanlış yapana da ayar veren bir millet. Bu millet aziz bir millet. Bir sarraf terazisi gibi iyileri, kötüleri ölçen bir millet." dedi.

Çanakkale'nin Biga ilçesi Karabiga beldesini ziyaret eden Turan, Belediye Başkanlığını kazanan Ahmet Elbi'yi tebrik etti.

Turan, Cumhur İttifakı ile beraber "Bu bölgeye en çok AK belediyecilik yakışır" dediklerini ve milletin de kendilerine sahip çıktığını söyledi.

Bölgelerindeki en yüksek oy oranlarından biriyle seçimi kazandıklarını belirten Turan, şöyle konuştu:

"Lapseki yüzde 56, burası yüzde 58. Bundan sonra şımarmak bir yana daha çok çalışacağız. Daha çok başımızı yere eğeceğiz. Daha çok sorumluluğumuzu kuşanarak, 5 yılın çok çabuk geçeceğine inanarak 5 yılın bitiminde daha büyük oy farkıyla başarılı olmak için çalışacağız. Çünkü millet, doğru yapana da yanlış yapana da ayar veren bir millet. Bu millet, aziz bir millet. Bir sarraf terazisi gibi iyileri, kötüleri ölçen bir millet. Bugün Türkiye'mizin her tarafında yüzde 53 gibi bir oy oranı aldık. Millet bize bir şey söyledi, 'Yanlış yapmayın, tedbir alın, 2023'te yanınızdayım' dedi."

Turan, 17 yıllık AK Parti iktidarında ilk defa Karabiga'yı aldıklarını vurgulayarak, "Farkı göreceksiniz daha yeni başlıyoruz. Daha dün mazbatayı aldı. Nasıl hizmet edilir, Karabiga nasıl bölgenin parlayan yıldızı olur göreceksiniz. Nasıl kendinden daha büyük ilçelerle beldelerle yarışır göreceğiz. Çevrenin, sahilin nasıl toparlandığını göreceksiniz." diye konuştu.

Eski belediye başkanının devir teslime gelmediğini öğrendiğini belirten Turan, "Bu demokratik terbiyesizliktir. Seçim olana kadar yarışırız sonra bu konuyu kapatırız. Hani halk partisiydi? Üzüldüğüm şu, tüm demokratik nezaketsizliği yapan bunlar ama yeri gelince de en çok bunlar 'halkçıyız' der, o der, bu derler. Biz göreve nasıl başlanacağını da nasıl bırakılacağını da iyi biliriz. CHP'lisi, İYİ Partilisi tüm belediye başkanlarını arayıp tebrik ettim." ifadelerini kullandı.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English