Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Beyşehir’in yıldızı daha da parlayacak"

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, çözülemeyecek zor problemleri bu dönemde çözüp Beyşehir’i daha çok yıldızı parlayan bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

“Beyşehir’in yıldızı daha da parlayacak“
Belediye Başkanı Murat Özaltun, Sadıkhacı Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Özaltun'a Belediye Meclis Üyesi Mahmut Yılmaz ve Sadıkhacı Mahallesi Muhtarı Ömer Topbaş eşlik etti. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Özaltun, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Sadıkhacı Mahallesi’nde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Beyşehir’de, belediye olarak yaz kış, gece gündüz demeden hizmet üretmeye devam ettiklerini vurgulayan Özaltun, Kasım ayının son günleri olmasına rağmen hava şartları müsaade ettikçe Sadıkhacı Mahallesi’nde olduğu gibi Beyşehir’in farklı mahallelerinde de  mesailerine hız kesmeden devam ettiklerinin altını çizdi. 67 mahalleye sahip Beyşehir’de belediyenin tüm birimlerinin yol çalışmalarından çöp ve cenaze hizmetlerine varıncaya kadar birçok hizmeti vermeye devam ettiğini vurgulayan Özaltun, sözü Sadıkhacı Mahallesi’ndeki çalışmalara getirdi.

Özaltun, burada yapılan çalışmalarla yerleşim merkezinin çehresinin değişmeye başladığını dile getirdi. Üç buçuk yıl önce Sadıkhacı Mahallesi’ne geldiklerinde yerleşim merkezinin birçok noktasındaki yollarda kilitli taş bulunmadığını, altyapı hizmetlerinde ise ciddi sıkıntılar yaşandığını gözlediklerin hatırlatan Özaltun, şu anda yerleşime yeniden gelip yaptıkları incelemede, bu sorunun büyük bölümünün aşıldığını görmenin memnuniyetini yaşadıklarını dile getirdi. Sadıkhacı Mahallesi’ne ait yolların yüzde 80-90’a yakın bölümünün kilitli parke taşlarıyla kaplandığını, bunun yanısıra mahallenin çocuk oyun gruplarıyla tanıştığını ve vatandaşlardan gelen taleplerin de bir bir yerine getirildiğini gördüklerini anlatan Özaltun, şunları kaydetti:

“Hedefimiz şu; hemşerilerimizi yazın tozdan, kışın çamurdan kurtaracağımız şekilde mahallelerimizin yollarını açmak. Az önce mahalle sakinlerimizle yaptığımız sohbette, bir teyzemiz; ‘Emeği geçenlerden Allah razı olsun’ dedi. Bizim amacımız da bu zaten. Hizmet ederken, vatandaşlarımızın, büyüklerimizin hayır dualarını alabilmek. Bunun için buradayız, bunun için varız. Hayır duaları bizim en büyük kazancımız ve gurur kaynağımız oluyor. Çünkü biz bu hayır dualarıyla anıldığımızda çok güçlü oluyor, daha çok hizmet edebileceğimizi görüyoruz. O yüzden vatandaşlarımızdan tek isteğimiz de, bizlerden hayır dualarını, güzel sözleri lütfen eksik etmesinler.Bu bizi hizmet noktasında kamçılıyor, daha çok hizmet üretmemize vesile oluyor. İlçemizin her köşesine hizmet etme noktasında cansiperane bir şekilde çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızla, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, vatandaşlarımızla, kısacası toplumun her kesiminin katkı ve desteğiyle, dualarıyla, birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. İnşallah, çözülemeyecek, çözülmesi zor problemleri de bu dönemde çözüp Beyşehir’i daha çok yıldızı parlayan bir ilçe haline getireceğiz.”



Başkan Özaltun, yerleşim merkezinde yaşayan mahalle sakinlerinin yanısıra  gurbette yaşayan Beyşehirliler’e de seslenirken, Beyşehir’de yapılmasını istedikleri konular olursa bu hususta kendilerine mutlaka ulaşmalarını istedi. Özaltun, bu istek ve taleplerini imkanlar ölçüsünde mutlaka değerlendireceklerini kaydetti.

Sadıkhacı Mahallesi Muhtarı Ömer Topbaş ise, geçmiş dönemde, belde statüsünde iken Sadıkhacı Mahallesi’ne hizmet eden belediye başkanlarına da teşekkür ederken, “Hepsi mutlaka bölgemize bir şeyler yaptı. Ancak, son 20 yılda aldığımız hizmetin daha fazlasını biz son 3,5 yılda aldık. Bu anlamda, belediye başkanımız ile birim müdürlerimiz ve bağlı tüm ekiplerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Sadıkhacı’nda çalışmaların üçte ikilik kısmı tamamlandı. Geriye kalan eksiklerin de 5 yıl sonunda tamamlanacağının sözü verildi. Şu ana kadar ise verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarına tanıklık ediyoruz. Bu da bizleri çok memnun ediyor.”diye konuştu.



 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English