Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Beyşehir'de 'vefa gecesi'

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “vefa yemeği” programında konuşan Konya Milletvekili Gülay Samancı, "16 yıldır süren iktidarımızda bizim en büyük kazancımız dirayetli dik duruşumuz, birlik ve beraberlik ruhu ile heyecanımızın devam etmesidir" dedi. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da yerel seçimlerde yeni rekorlara imza atmaları gerektiğini belirtti.

Beyşehir’de ’vefa gecesi’
Şehit Ömer Halisdemir mesire alanında gerçekleştirilen vefa yemeği programında AK Parti’nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana Beyşehir ilçesindeki teşkilatlanma yapısı içerisinde görev alan isimler, eski ilçe başkanları, mahalle temsilcileri, belediye meclis üyeleri  biraraya geldi.



Toplantıda konuşan AK Parti Konya Milletvekili  Gülay Samancı, birlik ve beraberlik mesajları verirken, bu ruhla önümüzdeki süreçte  Beyşehir’de yine birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını belirtti. Samancı "Beyşehirimize ne kadar hizmet etsek azdır. İlçemiz, her zaman en güzeline layıktır. Tabi AK Partili olmak bir ayrıcalıktır. Bunu, bu ayrıcalığı niçin söylüyoruz? Çünkü bizim davamızın çok farklı bir kökü vardır. Bu kök çok fazla  geçmişe kadim bir tarihe dayanır. İşte bizler de bu teşkilatçılık anlayışından dolayı, onurumuzla, erdemimizle inşallah bu davamıza daha fazla katkı vermeye, katkıda bulunmaya mecburuz” dedi.

Samancı, AK Parti’nin sahip olduğu ilkelerin evrensel ilkeler olduğunu vurgularken, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Hak ve batılı, iyi ve kötüyü birbirinden ayıran, güzelliği ve insanlara, gönüllere dokunmayı biz düstur olarak kabul etmiş bir partiyiz. Bizi burada diğerlerinden farkındalığı oluşturacak olan  temel noktalarımız her birimizin teşkilat içerisinde vazifelerimizi yerine getirirken, bu şuurla  hareket etme düşüncesini her zaman kendi menfaatimizden, kendi önceliklerimizden daha fazla  önde tutmak olacaktır. Burada geçmişte görev alan arkadaşlarımız, ilçe başkanımız, ilçe başkanlarımız, belde belediye başkanlarımız ve mahalle temsilcilerimizden tutun partimizin her kademesinde görev almış arkadaşlarımız da var ve burada eğer vefa yemeği veriyorsak, bu vefanın aslında bir gecede bir yemekle olacak bir  anlayış olmadığının hepimiz  çok bilincindeyiz, farkındayız, bunun idrakindayiz.  O yüzden bu vefanın her zaman devam etmesi ve bu kardeşliğin her zaman geliştirilmesi, bizi her zaman güçlü kılacaktır. Tabi yapılmış olan hizmetler noktasında burada baştan saymak mümkün değil, 16 yıla sığan bir hikaye var. Burada,  kronikleşmiş problemler vardı, çözülmesi imkansız denilen, hayal denilen şeyler vardı Beyşehir’de ama bunların hepsini tek tek gerçekleştiriyoruz. Yarım kalan işlerimiz var, onları da inşallah önümüzdeki süreçte  hep beraber tamamlayacağız. Hizmetler noktasında elhamdülillah  alnımız açık ve sahaya indiğimiz zaman vatandaşlarımızla, Beyşehirlilerle beraber  olduğumuz zaman onlara anlatacak fazlaca hikayemizin düşünüyoruz. Biliyoruz ki elhamdülillah  vatandaşlarımız, Beyşehirlilerimiz her seçimde  bizleri yalnız bırakmadı ve her zaman partimize karşı müthiş bir teveccühle bizleri yolumuza devam ettirdi” diye konuştu.



“YENİ REKORLARA İMZA ATMAK ZORUNDAYIZ”

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı da konuşmasında, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim çalışmalarına değindi. Aday adaylığı sürecinin devam ettiğini vurgulayan Angı “Genel merkezimiz mevcut değerlendirmelerini yapıyor. Önemli olan adayımızın belli olduğu gün,  ister görevdeki kardeşlerimiz olsun, ister yeni isimler olsun, yine tek yumruk halinde ilçemizde en yüksek oyu alacağımız bir gayreti göstermek durumundayız. Hakeza Büyükşehirimiz için her taraf oy kullanacak. Yeni rekorlara imza atmak zorundayız. Her şey gönülden geçiyor. Gönülleri fethederek  bu hizmetlerin  artmasını sağlamak durumundayız.  31 Mart 2019  Türkiye için önemli bir seçim, Konyamız için son derece önemli... İlçelerimizin sağlayacağı büyük destekler ilde de yeni rekorlar ortaya çıkaracak inşallah. Ben bu seçimlerin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“BİZ AŞKLARI BİTİRDİK, YENİ AŞKLARA DOĞRU İNŞALLAH YELKEN AÇACAĞIZ”

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise konuşmasında şunları kaydetti: 

"Biz il ve ilçe teşkilatlarımızı, meclis üyelerimizi ve AK Parti’mizin 2001’den bu yana gelen dava arkadaşlarımızı çok ama çok seviyoruz. Zira bugün biz bu seçimleri kazandıysak, bu dava arkadaşlarımız sayesinde olmuştur. Rabbim bu dava arkadaşlığını bozmasın inşallah. Hizmetlere girmek istemiyoruz zira hizmetleri zaten yaşıyoruz, görüyoruz, kullanıyoruz. Ama bu başarıyı nasıl yaptınız, nasıl elde ettiniz diyorsanız; bu başarının sırrı aslında çok zor değil; ‘ben’ değil, ‘biz’ olmaktan geçiyor. Dolayısıyla ilçe başkanımızla, kadın ve gençlik kollarımızla  nereye gittiysek birlikte gittik. Tabi sadece ilçe teşkilatımız değil, bu süreçte bize il teşkilatımız da milletvekillerimiz de fazlasıyla destek verdiler.  Rabbim buradaki birlikteliği bozmasın, bakın ne güzel bir ortam var, bugün siz değerli dava arkadaşlarımız sayesinde burası heyecanlı ve bizlere değer katıyorsunuz. Katmış olduğunuz bu heyecan ve değer için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum  ve inşallah biz birlikte, beraber olduğumuz müddetçe  31 Mart 2019  seçim sonuçlarından da hiçbir kaygımız endişemiz rabbimin izniyle olmayacaktır, olamaz da...  İlçe başkanımızın da dediği gibi; ‘biz aşkları bitirdik’; yeni aşklara doğru inşallah yelken açacağız. O yeni aşkları da inşallah Rabbim bizlere bitirmeyi nasip eylesin”diyorum ”

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol'un gündeminde de yerel seçimler vardı. Şenol "Biz her zaman başarılı bir şekilde çalıştık ve önümüzdeki seçimleri çok rahat bir şekilde  kazanacağız ama hep beraber koşturarak beraber çalışacağız. Sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz elinden gelen gayreti gösterdi ve ciddi hizmetler yaptı. Sayın vekillerimize teşekkür ediyoruz 17 sene içerisinde gerçekten Beyşehir’in çözülmeyen sıkıntılı olan işlerini çözdüler. Bundan sonra da çözmeye devam edeceğiz inşallah.  Çeşitli görevlerde bulunmuş, çalışmış arkadaşlarımıza özellikle 17 yıl için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ve bundan sonra beraber çalışmaya devam edeceğiz.  Bugünkü programımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve İl Başkanı Hasan Angı’ya Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edilirken, Belediye Başkanı Özaltun, Angı’ya kendi resminin yer aldığı bir tablo takdim etti.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English