Son Dakika Haberler

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: "Ben 2002'de milletvekili oldum, o gün bugün memleketin her köşesinde hizmet ediyoruz. Benim İstanbul'a minnet borcum var. Bundan sonraki yaşamımda da, beni ben yapan bu şehre daha fazla hizmet etmek istiyorum" "Bizi bütün dünyaya karşı güçlü yapan, dertlerimiz, sıkıntılarımız karşısında tek yürek ve tek yumruk olmamızdır. İçeride bizi 5 parmak olarak görseler de dışarıda bu 5 parmak bir yumruğa, bir yüreğe dönüş

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 2002'de milletvekili olduğunu belirterek, "O gün bugün memleketin her köşesinde hizmet ediyoruz. Benim İstanbul'a minnet borcum var. Bundan sonraki yaşamımda da, beni ben yapan bu şehre daha fazla hizmet etmek istiyorum." dedi.

Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Tepeören Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Marmara Bölgesi Manav Türkleri Dernekleri Federasyonu üyeleriyle bir araya geldi.

Sorunların çözümü için vatandaşları dinlemek istediğini ifade eden Yıldırım, önemli olanın "az konuşup çok iş yapmak" olduğunu belirtti.

Yıldırım, "Memleketin her köşesinde, gelecek kuşaklara da gidecek eserleri gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın başkanlığında 16 yılda ülkemizi dünya devletleri arasında önemli bir konuma getirdik. Türkiye'yi 3 kat büyüttük. 22 bin kilometre bölünmüş yollar, ülkenin her köşesini nakış nakış ördü. İnternetle, akıl yollarıyla doğuyu, batıyı, kuzeyi, güneyi birleştirdik." diye konuştu.

Tepeören'in, Tuzla'nın önemli bir mahallesi olduğuna değinen Yıldırım, şunları söyledi:

"Birtakım sıkıntılarınız olduğunu biliyorum. Sıkıntıların olmadığı bir an geldiğinde, artık ömür de bitmiş olur. Derler ki, derdi sıkıntısı olmayan, ölülerle delilerdir ama bence onların da sıkıntıları var. Biz onların dünyasına gidemiyoruz. Sıkıntı olacak, sıkıntıyı çözecek irade de olacak, bu iş için çalışan insanlar da olacak. Bu dernekçilik, siyaset fedakarlık isteyen iştir, gönül işidir. Daha sakin bir hayatı tercih edebiliriz ama bunu yeterli göremeyiz. Memlekette insanımıza hizmet eden, onların hayatını kolaylaştıran işlerin yapılmasına da ihtiyaç var. Tuzla'dan sizlerin destekleriyle ben 2002'de milletvekili oldum, o gün bugün memleketin her köşesinde hizmet ediyoruz. Benim İstanbul'a minnet borcum var. Bundan sonraki yaşamımda da, beni ben yapan bu şehre daha fazla hizmet etmek istiyorum."

- "Sizin gören gözünüz, işiten kulağınız, konuşan ağzınız olmaya devam edeceğim"

Binali Yıldırım, ülkenin bekası için yola çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bizi bütün dünyaya karşı güçlü yapan, dertlerimiz, sıkıntılarımız karşısında tek yürek ve tek yumruk olmamızdır. İçeride bizi 5 parmak olarak görseler de, dışarıda bu 5 parmak bir yumruğa, bir yüreğe dönüşür. Bize yakışan da budur. Bizim insanımız vefalıdır, feraset sahibidir. 16 yıl boyunca Türkiye'nin her köşesine bölünmüş yollar yaptık. 22 bin kilometre yol yaptık. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Yolları böldük, Türkiye'yi birleştirdik. Ama bir şeyi yapmadık, yolları böleriz ancak Türkiye'yi böldürtmeyiz. Bunu herkesin kafasına koyması lazım. Hangi makam ve sıfat olursa olsun bizi Türkiye'nin birliğinden mahrum edecek yanlışlara geçit vereceğimizi asla düşünmeyin. Ülkenin bekası, ortak kaderi için yola çıktık. Belediye başkanı olursam bu bölgede her zaman sizin gören gözünüz, işiten kulağınız, konuşan ağzınız olmaya devam edeceğim."

Programa, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tepeören Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Rıdvan Nal ve dernek üyeleri de katıldı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English