Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Toru, Yeşil Tekke ve Yatağan’da şenliklere katıldı

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Yeşil Tekke ve Yatağan Mahallelerindeki şenliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Toru, şenliklerin Sıla-i Rahim anlamında çok önemli olduğuna dikkat çekerken, “Milli bir toplum olma yolunda kültürümüz büyük önem arz ediyor. Mahalle şenliklerimiz de birlik ve beraberliğimizi pekiştirici bir etken oluyor” dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Büyükşehir Yasası ile birlikte köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Yeşil Tekke ve Yatağan Mahallelerindeki şenliklerde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Toru’ya AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti İlçe Teşkilat mensupları ve meclis üyeleri de eşlik etti. Birlik ve beraberliğin daim olması adına gerçekleştirilen şenliklerde büyük küçük demeden herkes hemşehrileriyle bir araya gelirken Başkan Toru ve beraberindeki heyet vatandaşlarla sohbet etti.

“ŞENLİKLERİMİZİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Günün ilk programında Yeşil Tekkeli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Toru, bu tür şenliklerin Sıla-i Rahim kapsamında çok önemli olduğuna dikkat çekerken “Rabbim bu şenlikleri ve birliğimizi daim eylesin. Güzelliklere vesile kılsın. Milli bir toplum olma yolunda kültürümüz çok önemli. Mahalle şenliklerimiz de birlik ve beraberliğimizi pekiştirici bir etken oluyor. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kültürümüzü öğrenmesi de ayrıca güzel. Meram Belediyesi olarak tüm mahallelerimizde yapılan şenliklerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Meram’da çok güzel şeyler oluyor. Sevgiyle, emekle, birlik ve beraberlik içerisinde biz de çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sizlerin duaları ve destekleriyle Meram’da her hafta bir açılış veya temel atma programı gerçekleştireceğiz. Tekrar şenliğimiz hayırlara vesile olsun” dedi.

“GELENEKSEL KÜLTÜRÜMÜZÜN YAŞAMASI ADINA OLMAZSA OLMAZ”

Yeşiltekke’nin ardından Yatağanlılarla buluşan Başkan Toru, burada yaptığı konuşmada ise şunları söyledi; “Birlik ve beraberliğimizin teminatı olan şenliklerimizde emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin köylerini tanımasına vesile olan şenliklerimiz geleneksel kültürümüzün yaşaması için olmazsa olmaz. Bu sıla-i rahim buluşmasının tüm Yatağanlı hemşehrilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum“ 
Mahalle sakinlerinin yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Toru, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English