Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kale'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Kale’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Kale,mesajında 30 Ağustos tarihinin Türk milletinin sayısız zaferlerinden birisi olarak tarihteki yerini aldığını bildirdi.

26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruz'da 4 gün gibi bir süre içerisinde düşman kuvvetlerini teslim alan kahraman Türk ordusunun bir kez daha yenilmezliğini kanıtladığını kaydeden Kale, şöyle devam etti:

"30 Ağustos tarihi Türk'ün bağımsızlığına kastedenin karşılığını her türlü yokluk ve zorlukta dahi misliyle aldığının bir göstergesidir. Aynı zamanda 30 Ağustos tarihi Kurtuluş Savaşı'mızın bir zafer nişan , asla yıkılmayacak Cumhuriyetimizin de müjdecisi olmuştur. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal'in yaktığı bağımsızlık meşalesi bundan 94 yıl önce gür bir şekilde yanmış ve neticesinde Türk halkının bağımsızlığına, istiklaline ne denli düşkün olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır. "Ulusumuz her zaman yurdunu ve bağımsızlığını canından yüce tutmuştur"dedi

Kale, "Aziz milletimiz, kahraman Türk ordusuyla tek bir yürek halinde verdiği bu zorlu mücadele sonucunda elde ettiği barış ve huzur ortamını koruyarak, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam edecektir. Atatürk'ün "Bağımsızlık ve özgürlük benim karakterimdir" sözü, ulusumuzun binlerce yıllık tarihini ve bağlı olduğu değerleri en özlü ve yalın biçimde bizlere anlatmaktadır. Ulusumuz, her zaman yurdunu ve bağımsızlığını canından yüce tutmuştur. Cumhuriyeti ve onun değerlerini korumak, bizlere bu büyük zaferleri armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan kahramanlarımıza karşı da en önemli sorumluluğumuzdur. Millet olarak 30 Ağustos Zaferi'ni kazandıran aynı ruh ve heyecan ile bugün de hain şer odakları ve destekçilerine karşı vatanımızı canla ve başla koruyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman ordularımızın ve hemşehrilerimin Zafer Bayramını yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English