Son Dakika Haberler

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı ve Dernek Üyeleri, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'yi ziyaret etti. Görüşmede engelli vatandaşlara bir de müjde verildi.

Başkan Hançerli’den müjde
Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı gerçekleştirilen ziyarette, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye Dernek Üyeleri ve tüm engelliler adına yapılabilecekler ile ilgili görüş ve önerilerini iletti.

Başkan Hançerli'ye engellilere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı, Karatay Belediyesi'nin gerçekleştirdiği birçok hizmette engellilerin rahatlıkla kullanabileceği alanların oluşturulmasının örnek bir davranış olduğunu dile getirdi. 

"Başkanımız bizleri hiç yalnız bırakmadı"

Dernek Başkanı Mıhçı "2004 yılında Sayın Başkanımız Mehmet Hançerli Bey’in göreve gelmesi ile birlikte biz engelliler için yeni bir dönem başlamıştır. Yıllardır evlerinden çıkmayan engelliler için parklar yapan ihtiyaç sahiplerine akülü engelli araçları hediye eden, bizi asla yalnız bırakmayan Başkan Hançerli’ye ve akülü engelli araçlarını ihtiyaç sahipleri için temin eden Hollanda Konya Kültür ve Dayanışma Vakfı’na teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkan Mehmet Hançerli'den müjde

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hançerli ise engelli vatandaşlara yardım hususunda önemli yol kat edildiğini, ülkede engelli-engelsiz ayrımının ciddi ölçüde azaldığını, engellilerin iş yaşamında ve sosyal yaşamda aktif olduğunu vurguladı. Toplumun her kesimine kesintisiz hizmet vermeyi amaçladıklarını söyleyen Başkan Mehmet Hançerli; "sosyal belediyecilik faaliyetlerine aralıksız devam eden Belediyemiz, bu kapsamda engellilere yönelik çalışmalarına devam ediyor. 2004'ten beri engellilere yönelik her türlü desteği verip onların takdirini kazanan Belediyemiz; 2016 yılında  78, 2017 yılında ise 81 adet engelli aracı dağıttı.  Yakın bir zamanda yine Hollanda Konya Kültür ve Dayanışma Vakfı ile işbirliği içinde 160 adet akülü araç ve 30 adet tekerlekli sandalye dağıtmayı planlıyoruz" diyerek müjde verdi.

Karatay'da engel yok

Engelli vatandaşların her zaman yanında olduğunu belirten Başkan Mehmet Hançerli, "Allah'ın bizlere vermiş olduğu hayat hepimiz için bir sınav. Hepimiz farklı şekillerde imtihan oluyoruz. Önemli olan bu imtihanları verirken birbirimize destek vermemizdir. Biz maddi ve manevi her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız. Konya’da olan gurbetçi vatandaşlarla ortak bir hareket yaparak engelli aracı dağıtımı yapıyoruz. Araç dağıtımı yaparken adaleti gözetecek şekilde davranıyoruz. Engelli kardeşlerimizin hayatın her türlü alanına daha fazla katılmalarını önemsiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English