Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay: Yeni rekorlar kırmak için gayret edeceğiz

31 Mart Yerel Seçimleri için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, geçmişten bugüne kadar AK Parti Ailesi’nde görev almış tüm isimleri “Dünü Bugünü ve Yarını ile Karatay” programıyla bir araya getirdi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "31 Mart akşamına kadar yeni rekorlar kırmak için gayret edeceğiz" dedi.

Başkan Altay: Yeni rekorlar kırmak için gayret edeceğiz
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanlığı tarafından “Dünü Bugünü ve Yarını ile Karatay Buluşma Programı” düzenlendi.

Programa Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, önceki dönem AK Parti Konya Milletvekilleri, il başkanları, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile 2001’den bu yana ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı, meclis üyeliği, kadın ve gençlik kolları ile mahalle yönetimlerinde görev almış tüm isimler katıldı. 

HEP BİRLİKTE YENİ BİR BAŞARI HİKÂYESİNE İMZA ATACAĞIZ 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay İlçe Teşkilatı’nda dünden bugüne kadar hizmet eden herkese teşekkür ederek, “15 yıl öncesine gidildiği zaman Karatay’ın o günkü hali ile bugünkü hali arasında inanılmaz bir fark var. Bunda da Karatay Belediye Başkanımız Mehmet Hançerli Bey’in büyük emeği var. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Burada bir uyum ahenk ve sonunda oluşan bir başarı hikayesi var. Milletvekillerimiz, büyükşehir belediyemiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımız hep birlikte Karatay’ın ihyası için çalıştılar. Bugün bize düşen görev, bugün yeni bir başarı hikâyesini yazmak. Onun için de yola çıktık ve Hasan Kılca kardeşimiz de inanıyorum ki Büyükşehir Belediyemizde edindiği tecrübeyi Karatay’ı geleceğe taşıma adına gece gündüz demeden çalışacaktır. Bizler 31 Mart akşamına kadar yeni rekorlar kırmak için gayret edeceğiz” dedi. 

BİZ BU MEMLEKETE AŞIĞIZ 

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, bugüne kadar teşkilatlarda görev almış herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “Bizler AK Parti kadroları olarak, Karatay teşkilatı mensupları olarak sadece bugün değil yarın da siyasetteyiz, öbür gün de siyasetteyiz, Allah gecinden kurtardığı güne kadar da siyasette olacağız. Çünkü biz bu memlekete aşığız ve bu memlekete hizmet etmek gönül işidir.” 

KARATAY BİZİM İÇİN BİR BAŞKA

“Karatay bizim için bir başka” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Burası, ata yurdu ve doğup büyüdüğümüz yer. 2001’de partimizin kuruluşundan bu yana da bu teşkilatta hizmet edenlerle birlikte koştuk. Sandık kurullarından mahalle başkanlarımıza, ilçe yönetimlerinden başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımızdan meclis üyelerimize, belediye başkanlarımızdan milletvekillerimize kadar bu memlekete hizmet etmek için koşturduk. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız da Konyamıza bir başka bakıyor. Biz de yeni hükümet sistemiyle gireceğimiz ilk yerel seçimlerde Konya olarak kendilerine en büyük desteği vermek zorundayız” şeklinde konuştu. 

15 YILLIK EMEKTE HERKESİN ALIN TERİ VAR 

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 15 yıllık emekte herkesin alın teri olduğuna vurgu yaptığı konuşmasını şöyle tamamladı: “15 yıl öncesinin Karatay’ı ile bugünün Karatay’ı arasında çok büyük fark var. Görev süremiz boyunca Karatayımıza hizmet etmeye gayret ettik. Şimdi bayrağımızı Hasan Kılca kardeşimize devrediyoruz ve inşallah bu bayrağı hep daha ileriye götüreceğiz. Hasan Kılca kardeşimiz de ilçemize ve hemşehrilerimize daha güzel hizmetlere imza atacaktır.” 

İNSAN ODAKLI ÇALIŞMAYA ÖZEN GÖSTERECEĞİZ

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, programı düzenleyen Karatay Teşkilatına ve 3 dönem Karatay’da önemli yatırımlara imza atan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür ederek konuşmasına başladı. 

Hasan Kılca, şunları söyledi: “Karatay’da yakalanmış bu başarı çıtasını ve bayrağı daha ileriye taşıma, çok daha yükseğe çıkarma adına sonuna kadar gayret edeceğiz. Geleneğimizi geleceğimize taşıma adına, hizmet aşkıyla ve millet sevdasıyla her an en iyiyi ve en güzeli yapmaya söz veriyoruz. Bir taraftan ilçemizin park, bahçe, yol, kaldırım, cadde, sosyal mekânlar ve daha birçok ihtiyaçlarını karşılarken; diğer taraftan da hizmetlerimizin güzellik ve estetik boyutuna önem vereceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle doğru işler kadar, güzel ve estetik işler yapmaya daha fazla özen göstereceğiz.”

KARATAY DAVAMIZIN HAYAT DAMARLARINDAN BİRİ

Kılca, tüm teşkilat mensuplarıyla 31 Mart akşamına kadar çalışacaklarını belirterek, “Son güne kadar Karatayımızda gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu konuda kendimize güveniyoruz. Konyamıza, Karatayımıza ve AK kadrolarımıza güveniyoruz. Çünkü Karatay; davamızın en güçlü hayat damarlarından birisidir. Devletimizin bekasına, ülkemizin gelişmesine, ilerlemesine ve büyümesine vesile olacak ittifaka sonuna kadar sahip çıkacağız. Ülkemizin tökezlemesini, huzur ortamının bozulmasını bekleyenleri Allah’ın izni; milletimizin takdiriyle 31 Mart akşamı bir kez daha hüsrana uğratacağız. 1 Nisan sabahı itibariyle inşallah Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte 31 ilçemizde hizmet siyasetinin bayrağı dalgalanacak” ifadelerini kullandı. 

Önceki dönem AK Parti Konya Milletvekili ve Karatay Teşkilatı Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Kılınç da AK Parti’nin 17 yıldır iktidarda olmasına rağmen hala birçok güzel işe imza attığını ve hala hep birlikte olduklarını kaydederek Karatay Teşkilatı olarak gelecek ile ilgili tarih yazmaya hazırlandıklarını aktardı. 

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise, “Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde tevazu, samimiyet ve gayret içerisinde gönül teşkilatçılığı anlayışıyla gece gündüz demeden sıkılmamış el bırakmadan büyük bir özveriyle 31 Mart Seçimlerini de Karatay ilçemizi yine en yüksek oy oranı ile zirveye taşımaya gayret edeceğiz” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English