Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başbakan Yıldırım: Cumhur İttifakı bölücü terör örgütünün korkulu rüyası

Başbakan Yıldırım, "Cumhur İttifakı bölücü terör örgütünün korkulu rüyasıdır. Muhalefet adaylarının hiç terörden bahsettiğini gördünüz mü, terörle mücadeleden bahsettiğini duydunuz mu? Duyamazsınız çünkü el altından iş birliği yapıyorlar." dedi.

Başbakan Yıldırım: Cumhur İttifakı bölücü terör örgütünün korkulu rüyası
AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Buca ilçesindeki Forbes Caddesi'nde düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AK Parti ile 16 yıllık kutlu yürüyüşüne devam ettiğini dile getirerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin her alanda çok ciddi mesafeler aldığını söyledi.

Türkiye'nin son 16 yılda 3,5 kat büyüdüğünü belirten Başbakan Yıldırım, işsizliğin yüzde 10,1 seviyesine gerilediğini, ekonomik büyümenin son 4 ayda yüzde 7,4 olarak gerçekleştiğini hatırlattı.

"Türkiye'nin şahlanma vakti geldi"
Yıldırım, küresel krize rağmen Türk lirasının değerini korumaya devam ettiklerini, Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına sokacaklarını kaydetti.

"AK Parti taş üstüne taş koyan partidir." diyen Binali Yıldırım, "Yapacak çok işimiz var gençler. Artık Türkiye'nin şahlanma vakti geldi. Vakit, Türkiye'yi 2023 hedeflerine, 2053, 2071 vizyonuna taşıma vaktidir." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, AK Parti'nin son 16 yılda her alanda yaptığı yatırımlarla Türkiye'ye hizmet etmeye devam ettiğini, İzmir'in de bu yatırımlardan yararlandığına işaret etti. 

Buca'nın toplu konut ihtiyacını bildiğini, ilçeye TOKİ ile yeni konutlar yapacaklarını vurgulayan Başbakan Yıldırım, İzmir'de 2020'de tekli öğretime geçme hedefinde olduklarını kaydetti.

Yıldırım, 24 Haziran seçimlerine sadece 3 gün kaldığını anımsatarak, şöyle konuştu:

"Şimdilik ilk işimiz 24 Haziran Pazar. 24 Haziran'da yeni bir sayfaya var mısınız? 24 Haziran'da güçlü Meclis için, güçlü hükümet için, güçlü İzmir için evet mi? Yatırım için durmak yok, kalkınma için durmak yok, vakit, İzmir vakti diyor muyuz? Vakit, Türkiye vakti diyor muyuz? Vakit, Recep Tayyip Erdoğan vakti diyor muyuz?"

Muhalefet adaylarının projelerinin olmadığını ve hikaye anlattıklarını belirten Binali Yıldırım, şöyle konuştu:

"Ülke adına ümit vadeden hayırlı bir söz çıkıyor mu ağızlarından. Tecrübeleri var mı? Bugüne kadar Türkiye'ye hiç bir hizmetleri dokunmuş mu? Bunların Buca'da, İzmir'de, Türkiye'de eserleri var mı? Ama yıkmaya gelince bunların üzerine yok. Ne diyorlar, 'Külliye'yi yıkacağız, yerli arabayı yapmayacağız, nükleer elektrik santralini yapmayacağız, Kanal İstanbul'u yapmayacağız, AK Parti ne yapmışsa durduracağız'. Durdurabilirler mi? Buca buna izin verir mi? Biz bu milletin yoluna baş koymuşuz. Bunlar da milletin yoluna taş koyuyorlar. 24 Haziran'da bu yıkım ekibine hak ettikleri dersi verecek miyiz? Yeni bir tarih yazacak mıyız?"

"Cumhur İttifakı bu milletin kendisidir"
Yıldırım, Bucalıların birlik, beraberlik ve bereket içinde Cumhur İttifakı'nı en güçlü şekilde destekleyeceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Muhalefet orayı burayı yıka dursun, engellesin, Cumhur İttifakı bu milletin kendisidir. Cumhur İttifakı 15 Temmuz'da meydanlara inen, ay yıldızlı bayrağı düşürmeyen, ezanları dindirmeyen milletin ta kendisidir. Cumhuriyetin teminatıdır, kalkınmanın, ilerlemenin, gelişmenin teminatıdır. Bölücü terör örgütünün korkulu rüyasıdır. Muhalefet adaylarının hiç terörden bahsettiğini gördünüz mü? Terörle mücadeleden bahsettiğini duydunuz mu? Duyamazsınız, çünkü el altından iş birliği yapıyorlar. And olsun ki; Türkiye'de tek bir terörist kalmayıncaya kadar bu mücadeleyi sizlerle birlikte sürdüreceğiz. Türkiye'nin bağımsızlığına, geleceğine, kalkınmasına en büyük zararı veren bu alçak proje hareketini Türkiye'nin gündeminden çıkarmak boynumuzun borcudur."

Herkesin sandığa gitmesi gerektiğini kaydeden Başbakan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Sandığa gitmekle kalmayacağız, eşimiz, dostumuz, nazımızın geçtiği kim varsa herkesi de sandığa götüreceğiz. Çünkü Türkiye'nin etrafında bir plan kuruluyor, bir oyun planlanıyor. Oyun şudur; Türkiye'yi bölgede güçsüzleştirmek, Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan indirmek. İçeride, dışarıda söz birliği yapmışlar. Onlara inat durmak yok. Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni sistemin cumhurbaşkanı yapacak mıyız? Rekor oyla ilk turda cumhurbaşkanı seçecek miyiz? Bu ay 2 bayram var. Birinci bayramı, Ramazan Bayramı'nı yaptık. Ramazanda kucaklaştık. İkinci bayram pazar günüdür. Seçim zafer bayramınız şimdiden mübarek olsun."

Bu arada Binali Yıldırım'ın miting yaptığı caddedeki cep telefonu teknik servisinin led ekranından "Yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur", "Hoş geldiniz Başbakanımız" şeklinde yazılar yansıtıldı.

Mitingin yapıldığı caddenin çevresindeki binalara "Vurur yüze ifadesi, Buca'ya hoş geldin bir tanesi", "Mahallemizi çevre yoluna bağlayan yolların fatihine teşekkür ederiz" ve "Her yer Binali, her yer Yıldırım" pankartları asıldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English