Son Dakika Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "İçinden geçtiğimiz tüm zorlu süreçleri birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile aşmasını bildik. Allah'ın izniyle ülkemize karşı yürütülmekte olan ekonomik darbe girişimini de daha çok çalışarak, daha çok üreterek, daha çok birbirimize kenetlenerek aşacağız" "Kurban Bayramı, bir taraftan Allah'a ibadet etmenin, diğer taraftan ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin hakkını gözetmenin adıdır. Aziz milletimiz sadece ülkemiz içinde değil, yurt dışında da nice mazlum

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANKARA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İçinden geçtiğimiz tüm zorlu süreçleri birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile aşmasını bildik. Allah'ın izniyle ülkemize karşı yürütülmekte olan ekonomik darbe girişimini de daha çok çalışarak, daha çok üreterek, daha çok birbirimize kenetlenerek aşacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kurum, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, ülke ve millet olarak yeni bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içinde olduklarını belirtti.

Türkiye'nin her bir köşesindeki vatandaşların, yurt dışındaki Türk vatandaşlarının ve İslam dünyasının bayramını tebrik eden Kurum, bayramın kazasız belasız, huzur ve mutluluk içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Kurum, "Bayramlar, aziz milletimiz için çok derin anlamlar ifade etmektedir. Birlik, beraberlik, kardeşlik, neşe ve sevinç günleri olan bayramlar, aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma günleridir. Bugünler, büyükleri hatırlama, küçükleri sevindirme günleridir. Kendimizi yenileme ve tazeleme günleri olan bayramlar, umutlarımızı diri tutma günleridir." ifadelerini kullandı.

Ülke ve millet olarak çok güçlü bir tarihe ve çok köklü bir medeniyete sahip olunduğunun, bugünlere nice badirelerden, imtihanlardan, sıkıntılardan ve mücadelelerden sonra gelindiğinin altını çizen Bakan Kurum, şunları kaydetti:

"İçinden geçtiğimiz tüm zorlu süreçleri birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile aşmasını bildik. Allah'ın izniyle ülkemize karşı yürütülmekte olan ekonomik darbe girişimini de daha çok çalışarak, daha çok üreterek, daha çok birbirimize kenetlenerek aşacağız.

Kurban Bayramı, bir taraftan Allah'a ibadet etmenin, diğer taraftan ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin hakkını gözetmenin adıdır. Aziz milletimiz sadece ülkemiz içinde değil, yurt dışında da nice mazlum ve mağdur coğrafyalara Kurban Bayramı vesilesiyle sevinç ve mutluluk taşımaktadır. Milletimiz, tüm insanlık için bir iyilik ve hayır eli olmaya devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle sağlık, afiyet, huzur ve mutluluk içinde Kurban Bayramı'nı idrak etmeyi temenni ediyor, cennet vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English