Son Dakika Haberler

Atiker Konyaspor'un onur konuğu oldu

Eklenme Tarihi: 24.11.2017 - 15:40

Atiker Konyaspor'un Marsilya ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi müsabakasına ‘Onur Konuğu’ olarak gelen Gazimiz Muzaffer Oktay, yeşil beyazlıların yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Atiker Konyaspor’un onur konuğu oldu
Atiker Konyaspor Kulübü, geçtiğimiz günlerde Ankara’da trafikte saldırıya uğrayan Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve ailesini O.Marsilya ile oynanan UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5.c maçında konuk etti.

Marsilya maçı öncesinde Atiker Konyaspor idari binasına gelen Gazimiz Muzaffer Oktay ve ailesini Başkanımız Fatih Yılmaz kapıda karşıladı. 

Maçtan önce gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına başkan Yılmaz'ın teklifi üzerine katılan Oktay ve ailesi, yöneticiler tarafından ayakta alkışlanarak karşılandı.

"KAHRAMANLIKLARINIZI GÖRDÜKÇE SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ"

Muzaffer Oktay'ı Konya’da görmekten dolayı büyük onur duyduklarını belirten Başkan Fatih Yılmaz, “Biz beş kardeşiz, dördümüz aynı anda askere gittik. Suriye’yi görüyoruz, Myanmar’ı görüyoruz, Bosna Hersek’i gördük yaşam mücadelesi veriyorlar. Suriyeliler perişan durumdalar. Biz de vatan sağolsun diyoruz, bu vatan sağ olmazsa biz de aynı durumda oluruz. Biz de vatanımız için kendi alanımızda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Konya’nın takımı Konyaspor’umuzu Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek için herşeyi yapıyoruz. Sizlerin yaptığı kahramanlıkları gördükçe de gurur duyuyoruz. Sizi ve kıymetli annenizi, kız kardeşinizi burada ağırlamaktan dolayı kulübümüz ve şehrimiz adına onur duyuyoruz. Tedavi sürecinizde bazı sıkıntılar olacaktır, bizim elimizden gelecek bir şey olursa her zaman her türlü yardımı etmeye hazırız.” dedi.



"BUNDAN BÖYLE DUALARIMDASINIZ"

İlk defa stadyumda maç izleyecek olan Gazi Muzaffer Oktay çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Bu bayrağı, al bayrağımızı başka ülkelerde dalgalandıran herkes bu vatan için bir şeyler yapıyor, bir şeyler katıyor. Hem askerlerimiz olsun hem futbolcularımız olsun. Diğer ülkelerde o bayrak dalgalanıyor ya bize bu gurur yeter. Büyük incelik gösterdiniz beni ve ailemi şehrinize davet ettiniz. Ayrıca kulüp olarak büyük bir sıkıntımızı giderdiniz. Allah sizlerden razı olsun. Bundan böyle dualarımda olacaksınız” diye konuştu.

Toplantıdan sonra Gazi Muzaffer Oktay ve ailesi karşılaşmayı kendilerine ayrılan locadan takip etti.


 

 

Kaynak: