Atiker Konyaspor'un Kayseri'de zorlu sınavı!

Eklenme Tarihi: 21.10.2017 - 17:09 , Son Güncellenme: 21.10.2017- 17:20

Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 9. haftasında Kayserispor'a konuk olacak. Ligde ve UEFA Avrupa Liginde aldığı kötü sonuçlarla morallerin bozuk olduğu yeşil beyazlılar, Kayseri maçında kötü gidişe 'dur' demek istiyor.

Atiker Konyaspor’un Kayseri’de zorlu sınavı!
Süper Lig 9. hafta maçında pazar günü deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak Atiker Konyaspor, rakibi ile bugüne kadar Süper Lig’de oynadığı 20 maçta 6 galibiyet ve 5 mağlubiyet aldı. İki takım arasındaki 9 mücadele ise berabere sona erdi.

- Ali Palabıyık düdük çalacak -

Atiker Konyaspor ile Kayserispor arasında oynanacak 9. hafta maçında görevlendirilen Ali Palabıyık, yeşil beyazlıların en son 16 Mayıs 2017 tarihinde iç sahada Kasımpaşa A.Ş.’yi 2-0 yendiği Ziraat Türkiye Kuphası yarı final rövanş maçında düdük çalmıştı.

Ali Palabıyık’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

- Maç saat 16:30'da -

Atiker Konyaspor’un 7 puanla girdiği Süper Lig’in 9.haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya geleceği maç Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda saat 16:30’da başlayacak.

- Atiker Konyaspor hazırlıklarını tamamladı -

Atiker Konyaspor yapılan antrenmanla Kayseri maçı hazırlıklarını tamamladı.

Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.

Oyuncuların 7’ye 2 top kapma çalışması ile antrenman sona erdi.

 

Kaynak: