Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Altay ve Kavuş vatandaşlarla buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ve teşkilat mensuplarıyla birlikte vatandaşlarla buluştu.

Altay ve Kavuş vatandaşlarla buluştu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve teşkilat üyeleriyle birlikte, Kalfalar Mahallesi'ne ziyaret gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerde yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimlerine vurgu yapan Mustafa Kavuş, gece gündüz çalışarak, mahallelerin eksiklerini belirleyip AK Parti'nin 'Halkla Birlikte Yönetim' ilkesiyle Meram'a her ne yapılacaksa gönüllülük esasına göre yapacaklarını ve Meram'ı hep birlikte yöneteceklerini söyledi. 

İl Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmaları kapsamında ilk ziyareti Muradiye Mahallesine gerçekleştiren Kavuş, ikinci ziyaretini ise Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve teşkilat üyeleriyle birlikte Kalfalar Mahallesi'ne yaptı. Mahalle esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Kavuş, talepleri dinleyerek mahalle sakinleriyle sohbet etti. Kavuş, çıkılan yolda güçlü bir Meram için sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacaklarını söyledi. Gece gündüz çalışarak, mahallelerin eksiklerini belirleyip AK Parti'nin 'Halkla Birlikte Yönetim' ilkesiyle Meram'a her ne yapılacaksa gönüllülük esasına göre yapacaklarını ve Meram'ı hep birlikte yöneteceklerini ifade eden Kavuş, Meram’ın sorunlarını ve Meramlının beklentilerini makam odasında değil, sokak ortasında çözeceklerini belirtti.



Mustafa Kavuş, Meram'ın ihtiyaç ve beklentilerini bildiğini belirterek "Ne boşa geçen zamana ne de boşa harcanan paraya tahammülümüz yok. Kaynak tüketen değil, kaynak üreten bir anlayışla bütçe yönetimini disipline edeceğiz. Zamanın ve bütçenin doğru ve akıllıca kullanıldığı, öz kaynaklarından beslenen, yatırımlarının yerindelik esasına göre belirlendiği şehirler daha hızlı ve sorunsuz gelişmektedirler. Çünkü, bir işte ihlas varsa o işte bereket vardır” dedi.



Mahalle ziyaretlerinin ardından Mustafa Kavuş, Meram Belediyesi Emekliler Konağı'nda vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Kavuş, 'Güçlü Konya, Güçlü Meram' için 31 Mart seçimlerinde destek istedi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English