Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Akşehir’de seçim coşkusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim başarısı Akşehir ilçesinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla birlikte vatandaşlar AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı binası önüne akın etti.

Akşehir’de seçim coşkusu
24 Ağustos Bulvarı üzerindeki AK Parti İlçe Teşkilatı önünde bir araya gelen vatandaşlar, Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla Cumhur ittifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elde ettiği seçim başarısını kutladı.

Genç, yaşlı, çocuk her kesimden vatandaşın katıldığı kutlamalarda renkli görüntüler yaşandı. Akşehirliler, meşaleler yakarak kutlamalarda bulunurken Akşehir’in caddelerinde de uzun araç konvoyları oluşturuldu. 

Havai fişek gösterilerinin de gerçekleştirildiği kutlamalarda, konvoya katılanlar kornalar çalarak saatlerce süren sevinç gösterilerinde bulundu. 

İlçe Partisi Binası önünde büyük bir coşkuyla vatandaşlara hitap eden AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu seçim sonuçlarının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek “Akşehir için, Konya için, Türkiye için hep ileriye adım attık. Partimizin kurulduğu günden bu güne teşkilatımızın tüm kademelerinde görev almış, bütün teşkilat mensuplarımızın, başkanlarımızdan milletvekillerimden hepsinden Allah razı olsun. Akşehir’de taş üstüne taş koyan, Akşehir’e dair bir çivi dahi çeken kim varsa ellerinden öpüyorum, Allah onlardan razı olsun. Önceki dönem Milletvekilimiz Mustafa Baloğlu; Allah ondan da razı olsun. Bildiğiniz gibi bu bir bayrak yarışı, ben bu bayrağı Bahadır Başkanımdan devraldım. Zamanı gelince de bir başka kardeşime, abime seve seve devredeceğim. Allah’a şükürler olsun, altı buçuk yıldır Bakan Yardımcısı olan Saygıdeğer Orhan Erdem Beyi bugün Ankara’ya göndermenin hazzını, mutluluğunu duyuyoruz. Akşehir bugün istikrar için devam dedi. Zalimlere yeter dedi. Zulüm görenlerin yanında olduk, onlar için bugün devam dedik. Yaklaşık 45 gündür gecemizi gündüzümüze kattık, gerek ilçe teşkilatımız, gerek Konya Teşkilatımız, gerek genel merkezimiz ne kadar çok el sıkabilirsek, ne kadar gönüle girebilirsek derdinde ve gayesinde olduk. Zamanında muhtar bile olamazsın dedikleri liderimizi bugün Başkan yapıyoruz” diye konuştu.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’da yaptığı açıklamada “45 gündür yolları aşındırdık, sıkmadık el bırakmadık Elhamdülillah. Hepimiz çalıştık, Ramazan Bayramı’ndan sonra ikinci bir Bayram yapacağız demiştik ‘Demokrasi Bayramı’. Bugün bu bayramı hak ettik ve yapıyoruz. Bunu bize nasip eden Yüce Mevla’mıza şükürler olsun diyoruz. Durmak Yok yola koşarak devam. Milletvekilimiz Orhan Erdem, daha önce iki dönem milletvekilliği ve Bakan Yardımcılığı ile bu millete hizmet etti. Daha önceki Milletvekilimiz Mustafa Baloğlu’ndan da Allah razı olsun. Bugün bu bayrağı Orhan Erdem Beye devretmiş oluyor. Allah bu memlekete hizmet edenlerin hepsinden razı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun. Ne Mutlu ki bizlere ona yol arkadaşlığı ediyoruz. Bu bizim için en büyük şeref ve mutluluktur” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’de yaptığı konuşmada “2011’de mütevazi bir şekilde açılışını yaptığımız bu AK Parti İlçe Başkanlığının ilk ilçe başkanı olarak başladığımız buradaki bu yolculuk Allah’a hamdolsun hep artarak devam etti. 16 yıldır her zaman zaferle kazanan bir partinin mensupları olarak bugün 2018 yılı 24 Haziran’da bir sistem değişikliğine evet dediniz, hepinizi kutluyoruz. Her seçim çok önemliydi ama bu yeni bir dönemin başlangıcı. Bu ülkeye kendini feda etmiş, Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkan olarak yürütmenin başında ve arkasında bir Meclis olarak AK Partili Milletvekilleriyle başlayacak olan bu yolculuğun ilk dönemiydi, bunu başardınız hepinizi kutluyorum. Sevgili hemşehrilerim biz bir bölgeyiz. Şimdi sonuçları alıyoruz, yine bölgemiz Recep Tayyip Erdoğan, yine AK Parti dedi. Ne mutlu bize. Hep söylüyoruz Cumhurbaşkanımızın hiçbir makama ihtiyacı yok. Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı. Başbakanlık yaptı. Cumhurbaşkanlığı yaptı. Bu saatten sonra ne isteyebilir o. Bu milletin gelişmesi, ülkemizin gelişmesi, milletinin zenginleşmesi dışında ne isteyebilir? Bunun için yola devam diyor, gecesi ile gündüzüyle çalışıyor, Allah’ta ona yardım ediyor, böyle bir milleti var arkasında, 15 Temmuz’da dimdik durdu arkasında 24 Haziran’da da onu Başkan olarak yukarıya çıkardı, kutluyoruz, mutluyuz. Bugün birilerinin bütün umutları kırıldı. Siz onalar büyük bir ders verdiniz. Yurt dışında bağlantıları olan, sözde demokrasiyi koruyan ülkelerin liderleri bugün hiç iyi değiller. Çünkü Türkiye yine milli, yine yerli bir duruş sergiledi. Recep Tayyip Erdoğan dedi. Sevgili Akşehirliler, bir kardeşiniz olarak hep desteklediniz. Size bizim minnet borcumuz var, Allah hepinizden razı olsun. Yine bayrak yarışı Mustafa Beyden bize geçti. Sorumluluğumuz çok büyük. Sizlere, yöremize, Konya’mıza ve ülkemize hizmetimiz devam edecek bu yolu birlikte yürüyeceğiz. Sizler memleketinizi 3 buçuk kat büyüttünüz, inşallah şimdi başkanlık döneminde bu büyüyüş devam edecek. Sizlerle bir olmayan, oy vermeyenlerde bundan faydalanacak. İnşallah onlarda bu partinin, AK Parti’nin yaptıklarını artık görürler. Gittikleri duble yollardan, aldıkları hastane hizmetinden, okullarda çocuklarının masaya konan kitabından, bindikleri uçaklardan, ambulans helikopterden sayamadığımız kadar bir çok hizmeti alıyorlar, onlarda inşallah tebrik ederler, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olduklarının artık ne büyük bir nimet olduğunu fark ederler. Bugün seçim bitti, Başkanımız hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmete devam edecek” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından vatandaşlar tarafından parti binası önünde kutlamalar havai fişek gösterileri eşliğinde ilerleyen saatlere kadar devam ettirildi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English