Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Akkaya: Gönül belediyeciliği ile hemşehrilerimizin hizmetine talibiz

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında kurum ve esnaf ziyaretleri yaptı.

Akkaya: Gönül belediyeciliği ile hemşehrilerimizin hizmetine talibiz
Ziyaretleri kapsamında Akşehir Kaymakamlığına geçen Başkan Akkaya’ya AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Ak Parti Akşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Erkan, AK Parti Akşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Zeybek ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üÜyeleri de eşlik etti. 

Akşehir Kaymakam Vekili, Tuzlukçu İlçe Kaymakamı Mehmet İlidi makamında kendisini ziyaret eden Başkan Akkaya ve beraberindeki heyete "hayırlı olsun" temennisinde bulunarak seçim çalışmaları kapsamında başarılar diledi.

Başkan Akkaya da seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere başladıklarına değinerek “Biz sahadan hiç kopmadık ama bugün resmi olarak ziyaretlerimizi başlatmış olmak istedik ve ilk ziyaretimizi de Kaymakamlığımıza yaptık" dedi.

Başkan Akkaya ve beraberindeki heyet daha sonra Kaymakamlık binasındaki farklı birimlerde çalışan personeli de ziyaret etti. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Akşehir’deki yerel gazetelere ziyaret gerçekleştiren heyet burada seçim çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.



Başkan Akkaya ve beraberindeki heyet esnafları da ziyaret edip, hayırlı işler temennisinde bulunarak istek ve talepleri dinledi.

Akşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Salih Akkaya, “Durmak yok yola devam parolası ile çıktığımız bu yolda ‘Gönül Belediyeciliği’ ile değerli Akşehirli hemşehrilerimizin hizmetine bir kez daha talibiz. Onların teveccühü ile Akşehir’imizi Konya’mızın bir incisi haline getirmek için başlattığımız hizmet ve projelerimizi tamamlayıp, birçok yeni proje ve güzel hizmetlerle ilçemizi buluşturmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bizler için en önemli olan şey hemşehrilerimizin gönüllerini kazanabilmek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi artık gönül belediyeciliği dönemi başlamıştır. İnşallah Akşehir’imizde gönül belediyeciliğini en güzel şekilde ifa edebilmek için uğraşacağız. Akşehir’imize yapacağımız hizmet ve projelerde her kesimden, herkesin fikrini ve düşüncesini alarak en güzeli, en doğruya yapmak için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.



 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English