Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş: AK Parti istişare partisidir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, "Hem parti içi hem de vatandaşlarımızın görüşlerini dinliyoruz. AK Parti istişare partisidir. Hemen her konuda sürekli istişarelerimiz oluyor." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş: AK Parti istişare partisidir
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan'ın kızı Ayşe Arslan'ın nişan törenine katılmak üzere geldiği Düzce'de partisinin İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. 

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Ataş, şöyle konuştu:

"Kongreler nedeniyle teşkilatlarımızı çok ziyaret etme şansımız olmuyor. Kongreler epeyce yoluna girdi, toparlanma sürecine girdi. İl ziyaretlerimize de yavaş yavaş başlayacağız. Düzce kongremiz sonrasında görev alan arkadaşlarımızı kutluyorum, bugüne kadar da görev yapmış arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetlerden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

İl kongrelerinin ardından büyük kongre için çalışmalara başlayacaklarını vurgulayan Ataş, "Büyük kongremizin tarihi henüz belli değil. Ama ramazandan sonraki bir süreçte Sayın Genel Başkanımızın talimatı veya partimizin yetkili kurullarının kararıyla en yakın zamanda büyük kongreyi yaparız diye ümit ediyorum." dedi.

Ataş, genel merkez tarafından yeni bir model için Düzce Teşkilatı'nın pilot olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Bizim Türkiye'ye örnek olacak, hep çalışmak istediğimiz bir modeli, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ile birlikte arkadaşlarımız hayata geçirecek. Bu çalışmada zaten pilot il de Düzce oldu. Önümüzdeki günlerde o çalışmalarını yerinde görmek için buraya gelerek uygulamayı test edeceğiz."

"Her konuda sürekli istişarelerimiz oluyor"
Yerel yönetimlerle sürekli istişare içinde olduklarını vurgulayan Ataş, "Partimiz kurulduğu günden bu yana sadece belediye başkanı değil, milletvekillerinin durumunu da millete soruyor. Hem parti içi hem de vatandaşlarımızın görüşlerini dinliyoruz. AK Parti istişare partisidir. Hemen her konuda sürekli istişarelerimiz oluyor. Ayrıca Yerel Yönetimler Başkanlığımız performans değerlendirmesini de yapıyor. Seçimler öncesinde verilen sözlerin, vaatlerin ne kadarı yapıldı, ne kadarı hayata geçirildi. Bunların değerlendirmesini de yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English