Son Dakika Haberler

Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Bölge Toplantısı, Seçim İşleri Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un katılımıyla Kars’ta yapıldı. Sorgun yaptığı açıklamada, 'Her gittiğim yerde soruyorlar, seçim ne zaman, yakında seçim var mı diye. Biz parti olarak hiç seçim olmayacakmış gibi dingin, ama yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklıyız.' dedi.

Ahmet Sorgun: Seçime hazırlıklıyız
Kars, Erzurum, Ağrı, Ardahan, Erzincan, Iğdır illerini kapsayan toplantıya, Ak Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İstanbul Milletvekili Yıldız Seferinoğlu, Bölge Sorumlusu Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, il ve illere bağlı ilçe başkanları ile ilgili teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun,  Ak Parti Teşkilatlarının sadece seçim dönemlerinde değil her zaman çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Ak Parti’nin genel merkezden başlamak üzere il ,ilçe ve belde teşkilatlarında her birimin kendini ilgilendiren konularda yıl boyu çalışmalarına devam ettiğinin altını çizen Sorgun ”Seçim işleri başkanı olmam hasebiyle bana her gittiğim yerde soruyorlar. Seçim ne zaman, yakında seçim var mı diye. Biz Parti olarak hiç seçim olmayacakmış gibi dingin, ama yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklıyız.  Biz bütün ders dönemi boyunca yatıp sınav gecesi çalışan bir öğrenci gibi değil, her gün dersini düzenli çalışıp sınava  her an hazır olan öğrenci gibiyiz. Teşkilatçılık da bunu gerektirir. ”dedi

Türkiye’nin yoğun bir süreçten geçtiğini dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Sorgun ”Bir tarafta PKK,bir tarafta DAEŞ diğer bir tarafta FETÖ terör örgütüyle uğraşıyoruz. Ama bunlar öndeki kuklalar.  Bugün PKK’yı kim kullanıyorsa, DAEŞ’i de onlar kullanıyor FETÖ’yu de onlar kullanıyor. Bizim coğrafyamız kıymetli ve kıymetli olduğu içinde pahalı bir coğrafyadır. Bin yıl önce Moğollar, haçlılar neden  bölgemize saldırmışlarsa, bugün saldıranların hedefi de  aynıdır. Ama bu millet birlik ve beraberlik içinde buralarda gözü olanlara gereken dersi vermiştir. Bu dersin son örneği de 15 Temmuz’dur.” diye konuştu.

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz’daki ihanetinin asrın ihaneti olduğunu belirten Sorgun” Şimdi  bir mağdur edebiyatı tutturmuşlar. Benim oğlum, benim kızım, benim gelinim suçsuzdur.  Bu konuda kimseye kefil olmayız. Bu terör örgütü kripto bir yapı, bunun kararını hukuk verecek, örgütle ilişkisi olanlar en ağır şekilde cezlandırılacak, ilişkisi olmayanaları da yine hukuk önünde suçsulukları ortaya çıkacaktır. Bilgisiz belgesiz kimseyi de suçlamayız. Hukuk ve adalet çerçevesinde  bu işler yürüyor, öylede yürüyecek, çünkü biz bir hukuk devletiyiz.15 Temmuz darbesinde mağdur  olanlar şehitlerimizdir,şehitlerimizin  yakınlarıdır, gazilerimizdir, gazilerimizin yakınlarıdır.”şeklinde konuştu

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English