Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ahmet Sorgun'dan "referandum" değerlendirmesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, "Bu referandumun, halk oylamasının milletimize hayır getireceğine inanıyoruz. AK Parti üzerinde senaryo yazmak isteyenler, dün gece itibarıyla bir kez daha hüsrana uğradı. Önümüzdeki süreçte de halkın önüne gittiğinde de esas hüsrana o zaman uğrayacaklar" dedi.

Ahmet Sorgun’dan “referandum“ değerlendirmesi
AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından parti genel merkezinde düzenlenen AnaKademe İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun'un açış konuşmasıyla başladı.

Sorgun, yeni anayasaya değinerek, "İçinden geçtiğimiz süreçte, meclis aşaması tamamlanmış olan anayasanın 18 maddelik değişim süreci bizim anayasa tarihimiz açısından, ülkemiz açısından çok önemli bir nitelik arzetmektedir. Bu sebeple bu toplantımız, onun için bir kez daha önemli" ifadelerini kullandı.

Teşkilat ve dava bilinciyle kimsenin AK Parti teşkilatının sırtını yere getiremeyeceğine işaret eden Sorgun, "Ne kadar operasyon çekmek isterlerse istesinler, Meclis sürecinde de bunlara defahatle şahit olduk. Vesayete son veren bir sistemi hep beraber sizlerin elleriyle bu ülkeye hediye edeceğiz. Anayasanın 19’uncu değişikliği. Yüzün üzerinde maddesi bugüne kadar değişmiş ama tabiri caizse 177 maddeden, 100’den fazlası değişmiş ama hala o vesayet ruhu üzerinde duruyor. Bununla da çok önemli bir aşamaya geçmiş olacağız" diye konuştu.

"Siyahı beyaz, iyiyi kötü göstermekte çok mahirler"

"Cumhurbaşkanımızın da onayıyla emaneti millete teslim edeceğiz" diyen Sorgun, "Bu süreçte kafaları, milletimizin kafasını karıştırmak isteyecekler. Siyahı beyaz, iyiyi kötü göstermekte çok mahirler. Bizlere gençlerden mesajlar geliyor, bu değişime Meclis sürecinde evet demememiz, ya el insaf. Gençlere haklar veriliyor ama o gençleri manipüle etmeye çalışıyorlar. Gençlerin seçilme yaşı 18’e indiriliyor ama bu gençleri kullanmaya çalışıyorlar" ifadelerini kaydetti.

Sorgun, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Durmak yok, yola devam. En çok kullandıkları argümanlardan birisi, Cumhurbaşkanı partide olursa tarafsız olamazmış. Bugün Başbakanın partisi yok mu? Cumhurbaşkanının partili olması ayrı bir şey, vatandaşa hizmet sunarken tarafsız olmak ayrı bir şey."

Vatandaşa hizmeti sunarken adaletli davranıldığına işaret eden Sorgun, tarafsızlığın hizmetin vatandaşa sunulmada olduğunu ifade etti. Sorgun, asıl olanın hizmeti sunarken vatandaşa tarafsız davranılması olduğunu anlatarak, halka karşı samimi olunması gerektiğini söyledi.

"Önümüzdeki hafta bütün iller kampa giriyor"

Sorgun, "Önümüzdeki hafta sonu Konya il teşkilatını kampa alıyor, 3 gün, ne yapabiliriz de Türkiye’de birinci olacağız diye söz verdiler. Bütün iller de şimdiden haftaya kampa giriyorlar, 3 günlük, ne yapabiliriz de Türkiye’de birinci oluruz diye. Bu referandumun, halk oylamasının milletimize hayır getireceğine inanıyoruz. AK Parti üzerinde senaryo yazmak isteyenler, dün gece itibarıyla bir kez daha hüsrana uğradı. Önümüzdeki süreçte de halkın önüne gittiğinde de esas hüsrana o zaman uğrayacaklar. O zaman eğer yüzleri varsa kızaracak. Bizlere düşen, yılmadan, bıkmadan, usanmadan samimiyetle çalışmak" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English