Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Acil Tercüme

Acil Tercüme

Acil tercüme olarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Tek bir adresten tüm isteklerinizin karşılanması için çözümler sunuyoruz. Kullanım kılavuzu, katalog, kitap ve web sitelerinin çevirilerini grafik ve baskı işlemlerini istenilen programlar aracılığı ile sizlere dört dörtlük bir hizmet sunuyoruz.

Tercüme
Herhangi bir nedenden dolayı tercüme ihtiyacınız varsa bize ulaşabilirsiniz. Hızlı ve etkili çözümler üreterek ihtiyacınız olan hizmeti size en iyi şekilde sunuyoruz. İşlerin ufak ya da büyük olmasını önemsemiyoruz. Her işi özenle ve dikkatli bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Acil tercüme alanında yeminli tercümanlarımız ile her türlü çeviri işini titizlikle yapıyoruz. Ekibimiz yeminli tercüme bürosu olan başarılı kişilerdir. Yapılan işin gizliliği konusunda ve metnin istenilen lisanlara çevrilmesi konusunda bizi seçebilirsiniz.

Hizmet Verilen Alanlar
Birçok farklı dil seçeneği ve uzman kadromuz ile sizin beklentilerinize en iyi şekilde cevap veriyoruz. İngilizce tercüme başta olmak üzere Almanca, Fransızca, Rusça, Bulgarca ve Japonca gibi dillerde çeviri hizmeti veriyoruz. Yılların getirmiş olduğu deneyim ile birlikte profesyonel çözümler ile karşınızdayız. Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda deneyimli ve uzman kadromuz ile çeviri işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Akademik metinler başta olmak üzere diplomatik ve hukuki alanlar, ticaret ile ilgili metinler, ekonomik içerikli metinler gibi alanlarda hizmet veriyoruz. Kaliteli ve profesyonel hizmetimizden sizde yararlanabilirsiniz.

Tercüme İşleminde Uygulanan Adımlar
Kaliteli, müşteri odaklı ve hızlı çeviriler için her geçen gün daha da fazla çalışmaktayız. Başarıya ulaşmamızı sağlayan dört aşamadan oluşan bir hizmet sürecimiz var. Birinci aşamada müşterilerimizden diledikleri formatta çeviri yapılmasını istedikleri metni göndermelerini istiyoruz. Metin konusu bu kısımda önemli değil, ne konuda olursa olsun biz tercümanlık hizmeti veriyoruz. İkinci aşamada profesyonel tercümanlarımız metni istenilen dile çeviriyor. Üçüncü aşamada çeviri esnasında oluşabilecek hatalara karşı gerekli kontrolleri yapıyoruz. Size ulaşan metnin hatasız ve eksiksiz olması bizim için çok önemli.

Anlatım bozuklukları veya imla hatalarına fırsat vermeden kontrollerimizi yapıyoruz. Son aşamada yapılan çeviri sanal ortama aktarılarak teslim ediliyor. Uygun fiyata profesyonel hizmet anlayışımız ile siz değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz.
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English