Son Dakika Haberler

2018 Meram Belediyespor için "altın yıl" oldu

Eklenme Tarihi: 01.02.2019 - 14:51

2018 Yılı Meram Belediyespor kulübü ve sporcuları için başarılarla dolu bir yıl oldu. Katıldıkları ulusal ve uluslararası pek çok organizasyondan derece ve madalyalarla dönen sporcular, Meram’ın ve Meram Belediyesi'nin gururu oldu.

2018 Meram Belediyespor için “altın yıl“ oldu
Meram Belediyespor, geride bıraktığımız 2018 yılında büyük başarılara imza attı. Katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvaların çoğundan madalya ile dönen sporcular Meram’ın, Meramlıların ve Meram Belediyesinin gururu oldu. 
 
SPORCULAR PEK ÇOK TURNUVADAN MADALYA İLE DÖNDÜ
 
Yakaladıkları başarılarla adlarından bahsettiren sporcular ve aldıkları ödüllerden bazıları şunlar; 

Ahmet Gülcan’ın antrenörlüğünü yaptığı Bedensel Engelli Halter Takımından Besra Duman ve Sibel Çam Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Takımdan bir diğer isim Yasemin Ceylan ise Uluslararası Şampiyonada birinci olarak takımın gururu oldu. Kerem Öz’ün antrenörlüğündeki Tekwondo Takımından Mustafa Yasir Öz Türkiye birincisi olurken, 3 bayan sporcu Türkiye üçüncüsü oldu. Mehmet Altınsarı ve Yılmaz Murat’ın antrenörlüğünü yaptığı Wushu’da ise Hatice Nur Küçüktanık Avrupa Şampiyonu olurken, Melek Küçüktanık Avrupa ikincisi Mevlana Şems Özdemir ve Sıla Özge Özgen Akdeniz Gençler Şampiyonluğunu kazandılar. Bunların dışında takım, çeşitli turnuvalarda üç Türkiye birinciliği, 7 Türkiye ikinciliği ve 6 Türkiye üçüncülüğü kazanarak büyük bir başarı yakaladı. Meram Belediye Spor Kulübü ayrıca, antrenörlüğünü Mehmet Güçlü’nün yaptığı Kick Boks’ta 4 Türkiye Şampiyonluğu, 3 Türkiye Üçüncülüğü, antrenör Merve Ünlüişler’in önderliğindeki Judo da 1 Türkiye birinciliği, antrenörlüklerini Tolga Gülderen, Necmettin Yılmaz ve Ziya Ak’ın yaptığı Karate, Muaythal ve Güreş’te birer Türkiye üçüncülüğü, Muaythal’da ayrıca Antalya Uluslararası Antalya Turnuva ikinciliği kazandı.    
 
“MERAM BELEDİYESPOR İÇİN BAŞARI BİR GELENEK HALİNE GELDİ” 
 
Bugüne kadar spora ve sporcuya her türlü desteği sağladıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram Belediyespor’un bu desteklerin nihayetinde büyük başarıların altına imza atarak Meram ve Meramlının gururu olduklarını belirtti. Takımın, bu kapsamda takım ve bireysel bazda yakaladıkları başarılarla tüm Türkiye’de adından söz ettirdiğini kaydeden Başkan Toru sözlerini şöyle sürdürdü;

“Meram spor anlamında büyük başarılar yakaladı. Hatta başarının, Meram Belediyespor için bir gelenek haline gelmesi bizim için büyük bir gurur. Spor ve sporun altyapısına verdiğimiz büyük önemin meyvelerini almış olmaktan mutluyuz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora özendirmenin yanısıra uluslararası arenada başarılar yakalayarak hem Türkiye’nin hem Konya’nın hem Meram’ın ismini duyuran sporcularımıza ve antrenörlerine tüm Meramlılar adına teşekkür ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” 


 

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”