Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Vuslat “iyiliğe vesile ramazan” çağrısıyla 4 kıta 20 ülkede ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşacak

Vuslat, “İyiliğe Vesile Ramazan” sloganıyla Ramazan ayında gerçekleştireceği insani yardım faaliyetleri için çalışmalara başladığını duyurdu. Dernek, Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışı olmak üzere toplam 4 kıta 20 ülkede ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşacak.

Vuslat “iyiliğe vesile ramazan” çağrısıyla 4 kıta 20 ülkede ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşacak

Yoksulluk, iç savaş ve kuraklık gibi ciddi sorunlarla mücadele eden Afrika ve Asya kıtasındaki muhtelif ülkelerde ve yurt içinde yardım faaliyetlerine 22 yıldır devam eden Vuslat, her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan’da da bir dizi yardım faaliyet ve projeleriyle Ramazan’a hazır olduğunu gösteriyor.Vuslat; Ramazan ayına özel bir ibadet olan fitre ve fidye sadakaları için bağışçıları ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olacağını ifade ediyor. Bununla birlikte Ramazan ayında da zekat bağışlarını kabul ettiklerini ve zekatları yetimlere, öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtiyor. Derneğin yardım faaliyetlerinde birinci sırayı ise Gazze alıyor.
Dernek daha önce yaptığı açıklamalarda 7 Ekim’den bugüne kadar Gazze’ye su, yakıt, tıbbi malzeme, hijyen paketi, kumanya, sıcak yemek, çadır ve giyim yardımları ulaştırdıklarına değinmişti. Ramazan ayında da Gazze’deki kardeşlerimiz için iftarlar vereceğini açıklayan dernek, zulüm son bulana dek tüm imkanlarını Gazze için seferber etmeye devam edeceklerini belirtiyor.
Vuslat, Asya ve Afrika kıtasındaki medrese ve yetimhanelerde de iftar sofraları kuruyor. “30 Yetimhane/Medrese 30 İftar” projesi ile Ramazan’ın her günü medrese ve yetimhanelerde iftar vereceğini açıklayan dernek, yurt içindeki çeşitli medreselere de iftarlık destekler veriyor. Dernek, yurt içinde ve yurt dışında dağıtım yapacakları kumanya yardımlarıyla ihtiyaç sahiplerinin Ramazan ayındaki temel gıda eksiklerini gidermeyi hedeflediğini belirtiyor.Hayırsever bağışçılarının destekleriyle gerçekleştireceği yardımlar ile Ramazan ayını iyiliğe vesile kılarak ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalacağını, onlara misafir olacağını ve yetimlerin, öğrencilerin yüzlerinde tebessüm olacağını belirten dernek, Ramazan Bayramı’nda da yurt içinde ve yurt dışındaki ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları ve yetimler için bayramlık giyim yardımı ve harçlık dağıtımı gerçekleştireceğini açıkladı. (Yunus Köroğlu)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English