Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Vali Özkan: Jandarmamız depremden sonra yaraların sarılmasında önemli bir rol aldı

Vali Vahdettin Özkan, Jandarma Teşkilatı’nın 184. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Şakir Uslu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Özkan: Jandarmamız depremden sonra yaraların sarılmasında önemli bir rol aldı
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ve Jandarma Teşkilatı’nın 184'üncü yılının hayırlı olmasını temenni eden Vali Vahdettin Özkan tüm jandarma teşkilatının Jandarma Günü’nü kutladı.
Jandarma Teşkilatının ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra yaraların sarılmasında önemli bir rol aldığını belirten Vali Vahdettin Özkan; “Afet bölgesinde fiilen gördük ki; tam tekmil Afet Müdahale Planındaki 28 tane çalışma gruplarının çoğuna katkı sunan jandarma oldu. Bu çalışma guruplarının çoğunda imkân, kabiliyet ve mukavemet açısından iyileştirmeye açık bir alan varken jandarma kendisine tevdi edilen görevi hakkıyla yerine getirdiği gibi diğer çalışma guruplarına da müdahil oldu. Görevlendirildiğim tahliye gurubunda jandarma personelimiz verdiğimiz talimatların hem ilgili birimlere iletimi, verilerin toplanması analizi ve bu verilerin operasyonel dönüşümünün sağlanması süreçlerini eksiksiz yaptılar. Bölgede çocuğundan yaşlısına kadar mağdur insanlarımızın imdadına yetişerek öncelikli ihtiyaçlar için seferber olup, daha sonraki iyileştirme süreçlerinde de önemli çalışmalar yürüttüler. Biz bunu jandarmanın köklü kadim bir kurum olmasına borçluyuz.  Hem kolluk faaliyetleri hem de beşerî münasebetler itibariyle vatandaşla iç içe, vatandaşların arzuları istekleri ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorsunuz. Keza askeri disiplinin, geleneğinin getirmiş olduğu avantajları da gördük.” dedi.
Kamu özgürlükleri açısından da Türk Jandarma Teşkilatı’nın önemli bir faaliyeti icra ettiğini ifade eden Vali Özkan; “Memleketin birliği ve bütünlüğü ile beraber demokrasi ve hukuk kurallarının işlemesi, kamu özgürlüklerinin de güvencesini oluşturur. İlimizde de İl Jandarma Komutanımız Tümgeneral Şakir Uslu paşamızın, komutasında bu faaliyetlerin en güzel şekilde yürütülmesinden büyük bir memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Memleketin birliği bütünlüğü uğruna fedai can eden şehitlerimizin huzurunda tazim ile eğiliyoruz.  Gazilerimize de sağlık sıhhat diliyoruz. Ben tekrar tüm jandarma personelimizin gününü kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English