Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Türkiye’nin duayen ortopedi ve travmatoloji doktorları Konya'da buluştu

Bölgesel Ortopedi ve Travmatoloji bilgi güncelleme toplantısının 11’incisi Konya’da gerçekleşti. Toplantıda Türkiye’nin duayen ortopedi ve travmatoloji hocaları mesleki alanındaki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Türkiye’nin duayen  ortopedi ve travmatoloji doktorları Konya’da buluştu

Konya Farabi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Klinik Başkanı Prof.Dr. Mehmet Arazi tarafından Bölgesel Ortopedi ve Travmatoloji bilgi güncelleme toplantısı organize edildi. Türkiye’nin duayen  ortopedi ve travmatoloji hocaları toplantıya katılarak mesleki alanındaki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.Bir otelde düzenlenen toplantı üç oturumda gerçekleşti. Kalça artoplatisi, diz artroplastisi, diz ve kalça artroplastisi uygulamaları hakkında güncel bilgi paylaşımı yapıldı. Diz ve Kalça artroplastisinin cerrahileri dünyada en sık yapılan ortopedik girişimlerinden olduğunu söyleyen Prof.Dr. Mehmet Arazi şu ifadelere yer verdi:  “Uygun teknikle yapıldığı zaman çok yüksek başarı oranları elde edilmektedir. Özelikle hastalardaki diz ve kalça eklemi gibi çok işlevsel eklemlerin fonksiyonlarını kaybettiği ve ileri derecedeki kireçlenme gibi durumlarda bu cerrahileri yapmaktayız. Özelikle gelişen teknoloji sayesinde bu cerrahiler hastalarımızda çok ciddi iyileşmeler sağlamakta ve hayat kalitelerini arttırmaktadır. Bu konudaki son güncel gelişmeleri ülkemizin bu konuda duayen hocalarıyla beraber tartıştık. En ince ayrıntılarına kadar soru cevap şeklinde güzel bir toplantı oldu. Burada önemli olan cerrahi eğitimi usta çırak ilişkisidir. Konya’ya ülkemize yıllardır eğitim veren kıdemli hocalarımız geldi. Bu hocalarımız Türkiye için bir değerdir. Ayrıca şehrimize gelmeleri de çok anlamlıdır” dedi.
Farabi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Klinik Başkanı Prof.Dr. Mehmet Arazi, ülkemize ve şehrimize değer katmaya devam edeceklerini, bu toplantıya katılan ekip arkadaşlarımıza, deneyimlerini cömertçe paylaşan eğitici hocalarımıza tüm meslektaşlarımıza teşekkür etti. Toplantı, katılımcılara sertifika takdimi yapılarak toplu resim çekimiyle son buldu.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English