Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Tahir Akyürek: Eser ve hizmet siyasetimiz güçlenerek devam edecek

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde ilçe ilçe, mahalle mahalle ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Akşehir, Seydişehir, Beyşehir ve Çeltik ziyaretlerinde AK Parti ve Cumhur İttifakı belediyeciliğini anlatan Akyürek, “Konya'mız, bir bütün olarak dünden bugüne çok önemli mesafe aldı. İlçelerimizle birlikte bu eser ve hizmet siyasetimiz güçlenerek devam edecek. Sizlerin desteğiyle Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik vizyonunu hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Tahir Akyürek: Eser ve hizmet siyasetimiz güçlenerek devam edecek

 

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, 31 Mart Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.
Akşehir, Seydişehir, Beyşehir ve Çeltik ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Akyürek, AK Parti belediyeciliğini anlatarak vatandaşlardan Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi.


“KONYA'MIZ DÜNDEN BUGÜNE ÇOK ÖNEMLİ MESAFE ALDI”

Yerel seçimlerin, ülkemizin her köşesindeki kalkınma ve ilerleme sürecini şekillendirecek önemli bir dönemeç olduğuna dikkat çeken Akyürek, “Hamdolsun, biz buralarda, şehrimizin her bölgesinde hizmet üretmeye gayret gösterdik. Belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle, Konya’mıza samimi bir şekilde katkı yapmaya gayret gösterdik. Konya'mız, bir bütün olarak dünden bugüne çok önemli mesafeler aldı. İlçelerimizle birlikte bu eser ve hizmet siyasetimiz güçlenerek devam edecektir" dedi.


“TÜRKİYE VİZYONU BELEDİYECİLİĞİNİ HEP BİRLİKTE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Akyürek, “Cumhur İttifakı adaylarımız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin ihtiyacına en iyi şekilde cevap verecek, şehrimizi ve ilçelerimizi daha yaşanabilir hale getirecekler. Bugün bizlere verilen destek ve güvenin farkındayız. Bu destekle, sizlerin beklentilerine layık olacak, Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik vizyonunu hep birlikte hayata geçireceğiz” ifadelerine yer verdi.


Akyürek, Seydişehir Demirciler Sanayi esnafı ve merkezdeki vatandaşlarla hasbihal ederek talepleri dinledi. Akşehir’de teşkilat mensupları ve  vatandaşlarla buluşan; daha sonra Beyşehir ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Akyürek, Çeltik ilçesi Gökpınar Mahallesi’nde de vatandaş ve esnafla bir araya geldi.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 12
  • 7
  • 0
  • 11
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Z
    Zafer_Yt
    31 gün önce

    Yıl 2005 Türkiye ile bir alakası olmayan John Perkins kitabında anlatıyor; "Kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç verip otobanlar yaptırırız. Sonra onlara arabalarımızı satarız. Sonra bankalarını satın alırız. O bankalardan halka ucuz krediler verip daha çok araba almalarını sağlarız. Böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle. O ülkeye dünya bankası ya da kardeş kurumlardan kredi ayarlarız. Ayarlanan kredi "ASLA" o ülkenin hazinesine gitmez. O ülkede 'proje' yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer. Enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar, dev havayolları yapılır. Aslında insanların işine yaramayan bir yığın beton. Bizim şirketlerimiz kazanır o ülkedeki birileri de nemalandırılır. Toplum bu düzenekten hiç birşey kazanmaz. Ama ülke büyük bir borcun altına sokulmuş olur. Bu o kadar büyük bir borçtur ki ödenmesi imkansızdır. Plan böyle işler. Sonunda ekonomik danışmanlar/tetikçiler olarak gider onlara deriz ki; "Bize büyük borcunuz var ödeyemiyorsunuz. O zaman petrolünüzü satın, doğal gazınızı bize verin, askeri üslerimize yer gösterin, askerlerinizi birliklerimize destek olmaları için savaştığımız bölgelere gönderin, Birleşmiş Millletler de bizim için oy verin! Elektrik su kanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin! Onları Amerikan şirketlerine ya da diğer çok uluslu şirketlere satın..." Sosyal hizmetleri, teknik sistemleri, eğitim kurumlarını, sağlık kurumlarını hatta adli sistemleri ele geçiririz. Bu, ikili, üçlü, dörtlü bir darbeler serisidir." Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları - John Perkins

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • K
    konyalı
    31 gün önce

    suriyelileri eser olarak bıraktılar enflasyonu çaktılar çok büyük eser bunlar

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English