Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da trafik duracak! Bu güzergahlar yaya ve araç trafiğine kapalı olacak

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) otobüs seferlerine ilişkin duyuruda bulundu.

Konya’da trafik duracak! Bu güzergahlar yaya ve araç trafiğine kapalı olacak

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 2024 Konya Uluslararası Yarı Maratonu otobüs güzergah duyurusuna ilişkin açıklama yaptı.

 

BAZI GÜZERGAHLAR ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNE KAPATILACAK

26 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan Uluslararası Yarı Maratonu sebebiyle bazı güzergâhlar geçici olarak 07.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak. Otobüsler yarışlar süresince bilgilendirmede yer alan şekliyle hizmet verecek.Yarışların tamamlanmasını müteakip, maraton parkurlarının araç ve yaya trafiğine açılmasıyla otobüslerimiz mevcut güzergâhlarından seferlerine devam edebilecek.

HANGİ GÜZERGAHLAR KAPATILACAK?

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek 3. Uluslararası Konya Yarı Maratonu kapsamında 21 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koşusu’nun yapılacağı güzergahlar, 26 Mayıs Pazar günü yarışların olacağı saatlerde trafiğe kapatılacak.

26 Mayıs Pazar günü 09.15 ile 12.15 saatleri arasında gerçekleşecek 10 Kilometre Koşusu esnasında parkur üzerinde bulunan şu yollar araç trafiğine kapalı olacaktır: Mevlana Kültür Merkezi önü Kışla Caddesi, Fetih Caddesi, Ankara Caddesi, Alaaddin Bulvarı, Mevlana Caddesi.

26 Mayıs Pazar günü 09.10 ile 12.10 saatleri arasında gerçekleşecek 21 kilometrelik Yarı Maraton esnasında parkur üzerinde bulunan şu yollar araç trafiğine kapalı olacaktır: Mevlana Kültür Merkezi önü Kışla Caddesi, Adana Çevre Yolu Kavşağı, Fetih Caddesi, Ankara Caddesi, Kültürpark önü, Millet Caddesi, Ferit Paşa Caddesi, Atatürk Caddesi, Meram Yeni Yol, Alaaddin Bulvarı, Mevlana Caddesi.

26 Mayıs Pazar günü 13.30 ile 15.30 saatleri arasında gerçekleşecek Halk koşusu esnasında parkur üzerinde bulunan şu yollar araç trafiğine kapatılacaktır:  Kılıçarslan Şehir Meydanı önü, Zindankale, Atatürk Caddesi, Alaaddin Bulvarı. 

Öte yandan Kampüs tramvay hattı Hacıveyiszade Camii’nde (Belediye İstasyonu) son bulacağından, tramvay Alaaddin Bulvarı’na girmeyecektir. Koşu süresince Adliye tramvay hattı seferleri de yapılmayacaktır. Ayrıca AÖF sınavları Selçuk Üniversitesi Kampüsü’nde yapılacağından ek sefer planlaması yapılacak.

Bazı güzergâhların geçici olarak 07.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacağı Yarı Maraton sebebiyle Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler de yarışlar süresince farklı güzergâhlar  üzerinden hizmet verecektir. Yarışların tamamlanmasını müteakip, maraton parkurlarının araç ve yaya trafiğine açılmasıyla otobüsler mevcut güzergâhlarından seferlerine devam edecek.

 

AKOM SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

AKOM sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı:" 26 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan Uluslararası Yarı Maratonu sebebiyle bazı güzergâhlar geçici olarak 07.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacağından otobüslerimiz yarışlar süresince bilgilendirmede yer alan şekliyle hizmet verecektir.Yarışların tamamlanmasını müteakip, maraton parkurlarının araç ve yaya trafiğine açılmasıyla otobüslerimiz mevcut güzergâhlarından seferlerine devam edecektir." (Veli Şengül)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 1
  • 10
  • 0
  • 1
  • 5
  • 2
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English