Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da 31 ilçenin Cumhur İttifakı Başkan Adayları KONTV'de konuştu

Cumhur İttifakının il başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı ve 31 ilçenin Başkan adayları bir arada KONTV de canlı yayında konuştu.

Cumhur İttifakı Konya Büyükşehir ve 31 ilçe Belediye Başkan Adayları yayın yasağının başlayacağı saat 24.00’ten önce son konuşmalarını KONTV canlı yayınında yaptı.

Konya Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı sözlerine teşekkür ederek başladı: "Tüm hemşehrilerimizi hürmetle selamlıyorum.Son çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bu güçlü kadroya destek taleplerimizi iletiyoruz.31 ilçemizdeki kıymetli başkanlarımız ve başkan adaylarıyla güçlü bir takımız."                                                                      

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Kontv canlı yayınında şunları söyledi:" İlçelerimiz için önemli tarih var biri kuruldukları gün diğeri Büyükşehir Yasası. Tüm Başkan Adaylarımızın ortak vurgusu güç aldığını söyledikleri Büyükşehir Belediyesiydi. İnsanlarımızın mutlu olması temel hedefimizdir. Bu takım başarılı olacak takımdır. Belediyecilikte birinci olduğumuz gibi oy pusulasında da birinci sıradayız. Sefer bizden Zafer Allahtan'dır diyoruz."

 

Karatay Belediye Başkan Adayı Kontv'deki Seçim Özel programında şu mesajları verdi:" 375 bin hemşehrimin emanetini büyük bir hassasiyetle taşımanın huzuru ve mutluluğuyla Karatay’ımıza yüzlerce eser, proje ve hizmet kazandırdık.Çıktığımız yolda gönlü güzel hemşehrilerimin, bizlere güçlü bir destek daha vereceğine inancım tamdır."

 

Ak Parti Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı Mehmet Kale sözlerine şu şekilde başladı:"Yeni Türkiye yüzyılına giriyoruz bu görevi bize layık gören başta Cumhurbaşkanımız, Belediye Başkanımız  ve halkımızın güveninden dolayı teşşekkür ediyorum. Verilmiş sözlerin hepsini bir bir yerine getirdik. Ak Parti'nin belediyeciliğinin hangi noktaya geldiğinin göstergesidir. Cihanbeyli Büyükşehirin desteğiyle iyi konuma gelmiştir. 31 Mart günü Cumhur ittifakının zaferiyle sonuçlanacaktır."

 

Ak Parti Kadınhanı Belediye Başkan Adayı İrfan Karaca:" Ramazan ayını tebrik ederim. Bu ayın Gazze'nin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Hiçbir ayrım yapmadık . Hepimiz aynı bağın gülüyüz. Aldığımız bayrağı en üst seviyeye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

 

Ak Parti Yunak Belediye Başkan Adayı Süphan Günaltay: "Öncelilkle hemşehrilerime teşşekürlerimi sunuyorum. Bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 31 Mart seçimlerinin hayırlar getirmesini diliyorum. Önceliğimizi organize sanayi bölgesine vereceğiz. Yunak göç alan bir yer bununla ilgili ilçe belediyelerimizin parselleri olacak. Bundan sonraki sürecimizde sahadaki eksikliklerimizi tamamlayacağız. Yunak 42 mahalle 200 bin hektara sahip. Doğalgaz taşımalı sistemli hatlar döşendi. Merkez ilçeler ve büyük mahallelere doğalgazı ulaştıracağız. 3. etap Tokiyi'de inşallah başaracağız." söyledi.

 

Altınekin Belediye Başkan Adayı: "Büyükşehirimizin katkılarıyla çok fazla hizmet almış bir ilçe. Bizlerde ilçemize hizmet etmek için görev almak istiyoruz. Önceki Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Komşu belediyelerimiz Karatay ve Cihanbeyli ile ortak çalışma yapmayı düşünüyoruz. Bu projelerin gerçekleşmesindeki en büyük gücümüz Cumhurbaşkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olduğunu biliyoruz. 31 Mart günü herkesi sandığa, demokrasiye davet ediyoruz."

 

Hadim Belediye Başkan Adayı Mehmet Çetiner," Bizim partimiz hizmet partisi.Bende eski bir Belediye Başkanıyım. Bütün ilçemizin eksiklikleriyle ilgili 55 gündür çalışıyoruz. Biz Hadim Kirazı ile ilgili üretimden tarımsal alandaki sulamaya kadar destek çıkacağız. Bağ bahçe arazi yollları ile ilgili hizmetler vereceğiz. Seracılık ile ilgili bizim bölgemiz güçlü bir bölge. Tarımla ilgili desteklerimizi artıracağız."

 

Çeltik Belediye Başkan Adayı Ali Meşe, "Çeltikli hemşehrilerimiz için eğitimden sağlığa enerji kaynaklarından su tassarufu gibi konulara kadar değineceğiz Belediye destekli sosyal konutlar ekolojik 10 kişiyi umre ihtiyaç sahibi kapalı semt pazarı yüzmehavuzu ve nice proje 100 vizyon proje güçlü yarınlara taşıyacağız. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de başarılar elde edeceğiz.

 

Güneysınır Belediye Başkan Adayı Ahmet Demir ," Sevdamız Güneysınır ile başlayan bu yolda ilçemize  kapalı pazar kazandırdık gençlerimize düğün salonu lavanta bahçesi ve mahallelerimizi doğalgaza kavuşturduk.  Sosyal konut olan TOKİ kavuşturduk. Biz durmadan yorulmadan çalışmaya devam ettik. 

Emirgazi Belediye Başkan Adayı Nurişen Koçak, "Doğalgaz yaşam evleri yolların tamiratı hayvancılık gibi alanlarda halkımıza destekçi olacağız. İlçemizin sulu tarım gibi problemi var  bunu dile getirmek isterim."

 

Taşkent Belediye Başkan Adayı Mehmet Acar," Bizlere bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Taşı çok toprağı azdır. Akdenizin güneye açılan güzel kapısıdır, ulaşım kolaylaşmıştır. Taşkentimiz bugüne kadar istediği hizmeti almıştır. İlçemizin hiç bir altyapı sorunu yoktur. 55 gündür sahadayız. Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmadık. Çünkü bu millet buna fazlasıyla layıktır. Bölgemizin en önemli kaynaklarından olan Afşar Barajı önemli bir su kaynağıdır. İlçemize Mesire alanı oluşturacağız. Konyalı kardeşlerimiz tatillerini rahatça yapabileceklerdir. Yerinde istihdam orta ölçekli işletmeler açacağız. Nüfusumuzu orada tutmak zorundayız. Memleket sevdama dayanaraktan aday oldum. 31 Martın ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum."

 

Tuzlukçu Belediye Başkan Adayı Nevzat Kolaş,"Projelerimizi kahve kahve anlatıyoruz. Sadece hizmetlerimizle konuşulmak istiyoruz. Projelerimiz Halkımızın ihtiyaçlarını karşılıyor nitelikte. Belediyeyi makamdan değil sahadan yöneteceğiz. Gönlümüzde kapımızda sonuna kadar herkese açık olacak. "

 

Akören Belediye Başkan Adayı  İsmail Arslan,"5 yıllık hizmetim zamanına ilçemizin hayal edemeyeceği hizmetler gerçekleştirdik. Doğalgaz , GES santrali kuruldu. 60 yıldır hayali olan Kızıl Elması denilen yol açıldı. Buradan Uğur İbrahim Altay'a saygılarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Seçimler ülkemize hayırlar getirsin.

 

Derebucak Belediye Başkan Adayı Ahmet Kısa," 10 yılda biriken tecrübemizle doğanın kalbi olan Derebucak ilçemize altın çağını yaşatalım. Kazanan Derebucak olsun. Daha güçlü Derebucak için Cumhur ittifakı diyoruz. 

 

Hüyük Belediye Başkan Adayı Mehmet Çiğdem," Başarılmaz denen bir sürü projeye imza attık. 20 yıla sığmayacak kadar güzel yatırımlar yaptık. Otogar Büyükşehirimizin yatırımı. Güzel Belediye Binası yaptık. Kütüphane, Huzur evi çalışmalarımızı tamamladık. "

 

Ahırlı Belediye Başkan Adayı İsa Akgül,"2014 yılıBüyükşehir yasasıyla yeniliklerin yaşadığı bir yıl oldu. Göreve geldiğimiz günden beri büyük değişiklikler yaptık. Sevgi, şefkat, adalet gibi değerlere inan birlikte nice güzel hizmetleri gerçekleştirmek temennisiyle yolumuza devam ediyoruz. Güzel Konyamız ve Ahırlımıza selamlar..."

Halkapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal," 20 projemiz vardı bunların hepsini gerçekleştirdik. 30 yıldır Halkapınar'da adı geçen gölet projesini baraj projesine çevirdik. Sağlık ocağını hastane projesine çevirdik. Halkapınar Halk ekmek fabrikasını Halkapınar'a kazandırdık. GES projesini de gerçekleştirdik. Uğur İbrahim Altay'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güç ile halkımıza hizmet verdik. "

 

Derbent Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayten,"2019'dan beri sahalardayız. Vatandaşlarımızla uyum içerisindeyiz . Kayak Merkezi, hastane çalışmalarımız , mahalle yolları parke çalışmalarımıza kadar vatandaşlarımıza kazandırdık. Doğalgaz ile ilgili çalışmalarımız olacak. Sanayi arsaları oluşturacağız."


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 2
  • 14
  • 5
  • 2
  • 10
  • 3
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (6)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    AKINCI
    30 gün önce

    En yüksek oyu AK Parti , mhp cumhur adayı mehmet acar alacak.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • V
    Vatandaş
    30 gün önce

    Bize ne bundan?

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • M
    mst
    30 gün önce

    HASAN ANGI OLDUĞU SÜRECE OY MOY YOK, YETER ARTIK

    • Cevapla
    • Begen (5)
    • Begenme (0)
  • E
    Emekli
    30 gün önce

    Akp Stop...!!!!

    • Cevapla
    • Begen (8)
    • Begenme (0)
  • S4
    SEÇMEN 42
    30 gün önce

    Kazanacaksınız ancak eski oylarınızı alamayacaksınız.

    • Cevapla
    • Begen (13)
    • Begenme (0)
  • V
    Vatandaş
    30 gün önce

    Kazandıktan sonra önemi var mı?

    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English