Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

KONSİAD 1.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) 1.Olağan Genel Kurulu Programını Konya'da gerçekleştirdi. Ali Kaya ,KONSİAD Konya Şube Başkanı olarak yeniden seçildi.

KONSİAD 1.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi
KONSİAD Konya 1. Olağan Genel Kurulu Programını gerçekleştirildi. KONSİAD ailesi olarak çok büyük sorumlulukları olduğunu söyleyen Ali Kaya, "Bu hassas dönemde, kişisel ihtiras ve hesapları tamamen terk ederek; samimi ve fedakârca milletimiz ve ülkemiz için çalışacağız, üreteceğiz ve Allah’ın izniyle yeni bir şahlanış dönemini hep birlikte başlatacağız” diye konuştu.

Başkan Kaya "Konya denince şu anda akla gelen en önemli şey, birlik ve beraberlik vurgusu. Konya, belediyeleriyle, merkezi hükümetiyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, hiçbir dönem olmadığı kadar birlik, beraberlik içinde çalıştığı bir dönem yaşıyor. Bunun da bereketlerini görüyoruz. Sanayi üretimimiz artıyor, tarımsal üretimimiz artıyor, insan kaynağımız hızla gelişiyor. Konya bugün 5 üniversitesinde 150 bine yakın öğrenci barındıran bir şehir. Bir taraftan da yeni teknoloji endüstri bölgeleriyle, sanayimize yeni bir soluk kazandırmak için hep birlikte hareket ediyoruz ve dünya markası olan Aselsan’ı Konya’ya kazandırmayı başardık. Şimdi de TÜBİTAK’ın Konya’ya gelmesiyle ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Konya bu manada bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok önemli işler yapacak." ifadesinde bulundu.

KONSİAD Konya Şube Başaknı Ali Kaya'nın konuşmasından öne çıkanlar: 

"2024 Yılında Konya’mıza Değer Katacak Projelerimiz Hayata geçireceğiz"
"2024 Yılı için yurtiçi ve yurtdışı fuar organizasyonlarımız etkinlerimiz olacaktır. Bunun yanı sıra 1 yıldır üzerinde özenle çalıştığımız Konya’mızın gelişimi için büyük bir projemizi hayata geçirmek üzereyiz. 2024 Ocak ayı itibari ile projelerimizi Kamuoyuna duyuracağız bunun yanı sıra iş dünyası ile ilgili güzel projelerimizde devam etmektedir. KONSİAD Konya Model Bir Sivil Toplum Örgütü olacağından hiç şüpheniz olmasın."

"HATAY’ı Asla Unutmayacağız Her Zaman Desteklerimizi Sürdüreceğiz"
"KONSİAD olarak sadece iş dünyasında değil sosyal sorumluk projelerinde ve asla unutmayacağımız sürekli olarak desteklerimi sağlayacağımız. Deprem bölgelerini ve özellikle Hatay’ı unutmayacağız ve bütün desteklerimizi sürdüreceğiz. Bunların hepsi Allah rızası için yapılan emekler. Cebimizden, ailemizden, sağlığımızdan, keyfimizden verdik. Ama Allah rızası için verdik. Karşılığını Allah'tan bekliyoruz” 
Konuşmalarının sonunda Ali Kaya, Yönetim Kuruluna, üyelere ve basın mensuplarına teşekkürlerini sundu. Daha Sonra KONSİAD Konya Genel Koordinatörü Mustafa Kıcıkoğlu Derneğin faaliyetlerinden bahsederek 2024 yılında Konya ile ilgili eylem ve söylem planlarını anlattı. Başkan Yardımcısı Atilla Tarhan Hatay’daki KONSİAD Faaliyetlerini anlattı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English