Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kılca: AK Parti Belediyeciliğinde hizmet ve alın teri vardır

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte Konya merkezde yaşayan Taşkentlilerle buluştu. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde Konya’ya hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Hasan Kılca; “AK Parti Belediyeciliğinde hizmet vardır, alın teri vardır, milletin hizmetkârı olmak vardır. Bizler para, makam veya mevki için buralarda olan insanlar değiliz. Biz şehrimizi ve insanımızı çok seviyor, ilçemize Allah rızası için hizmet ediyoruz” dedi.

Başkan Kılca: AK Parti Belediyeciliğinde hizmet ve alın teri vardır

İlçedeki tüm kesimlerle bir araya gelmeye devam eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya merkezde yaşayan Taşkentlilerle buluştu. 
Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezi’ndeki programa Başkan Hasan Kılca’nın yanı sıra Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Taşkent Belediye Başkan Adayı Mehmet Acar, AK Parti ve MHP Taşkent İlçe Teşkilatları, belediye meclisi üyesi adayları ile Konya merkezde yaşayan Taşkentliler katıldı. 


AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNDE HİZMET, ALIN TERİ VE MİLLETİN HİZMETKARI OLMAK VARDIR
Karatay Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Kılca, Taşkentliler Buluşması’na katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı. 
Başkan Hasan Kılca; “Bizler, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde Konyamızın her karış toprağına hizmet ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik yaparken Taşkent Belediye Başkanımız bizlere geldiğinde Taşkent’in veya belediyemizin neye ihtiyacı varsa onu karşılamaya gayret ettik. Taşkent’in nereden nerelere geldiğinin en yakın şahidi benim. AK Parti Belediyeciliğinde hizmet vardır, alın teri vardır, milletin hizmetkârı olmak vardır. Konyamız merkez, tüm ilçeleri ve mahalleriyle büyük bir değişim yaşıyor. Parklarıyla, tesisleriyle, sosyal donatılarıyla, yolları ve kaldırımlarıyla çok güzel bir aşamaya geldik. Bizler para, makam veya mevki için buralarda olan insanlar değiliz. Bizler şehrimizi ve insanımızı seviyor, onlara Allah rızası için hizmet ediyoruz. Tevazuuyla samimiyetle ve büyük bir gayretle gece gündüz demeden koşturuyoruz. Önümüzdeki dönem için dua ve desteklerini bekliyorum. 31 Mart’ta öyle bir destek verin ki Sayın Cumhurbaşkanımızdan yine en çok oy alan belediyeler olarak ödülümüzü alalım. Ben, bugüne kadar olduğu gibi bu seçimde de Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na yine en büyük desteği vereceğinize sonuna kadar inanıyorum” dedi. BİRLİKTEN, BERABERLİKTEN VE İSTİŞAREDEN HERKES KAZANÇLI ÇIKAR
Taşkentlilerle buluşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da şunları dile getirdi; “Birlik ve beraberlikten, istişare etmekten ve birlikte koşturmaktan hem maddi hem de manevi olarak her zaman kazanç sağlanır. Milletimiz ayrılık içerisinde olanları değil, bir ve beraber olanları sever. İşte hemşehrilerimizin bizlere olan teveccühünün desteğinin sırrı bu. Karatay Belediye Başkanımız, 2019 seçimlerinde aldığı rekor oy oranıyla ilçeler arasında Türkiye birincisi oldu. Yine bizler Meram Belediye Başkanı olarak bugüne kadar Meram’ın aldığı en yüksek oyu aldık. Çünkü mesele herhangi bir yeterlilikle seçilmek değil, güçlü bir şekilde seçilmektir. Böyle olunca Taşkent kazanır, Karatay kazanır, Meram kazanır, Konya kazanır ve hepimiz kazanırız.” 

Programda konuşan Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı; “Gelin 31 Mart günü gelin kararınızı yine AK Parti’den, Cumhur İttifakı’ndan yana verin ve Karatay’ımızda, Meram’ımızda, Taşkent’imizde kısacası Konyamızın dört bir noktasındaki insanımız aydınlık yarınlara ve bahara daha güzel uyansın. Bu akşam Karatay Belediyemizin misafiriyiz. Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca da Meram Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kavuş da oldukça başarılılar. Gelin 31 Mart günü doğru kararı verin ve AK Belediyeciliği sürdürelim” dedi. 


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Taşkent Belediye Başkan Adayı Mehmet Acar, 31 Mart Seçimleri’ne kısa bir süre kaldığını ifade ederek şunları aktardı; “Gece gündüz demeden koşturuyor; Konya’nın, Karatay’ın Meram’ın, Selçuklu’nun ve Taşkent’in AK Belediyecilik ile yönetilmeye devam edebilmesi adına çalışıyoruz. Taşkentli hemşehrilerimize sonuna kadar güveniyoruz. İnanıyoruz ki 31 Mart günü de hemşehrilerimiz yine kararını AK Parti’den ve Cumhur İttifakı’ndan yana kullanacaktır. Bu akşam bizleri ağırlayan ve bizlere ev sahipliği yapan Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca’ya, bizimle bir arada olan Meram Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kavuş’a da ayrıca teşekkür ediyorum.”  (Veli Şengül)

 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 5
  • 4
  • 0
  • 4
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • K
    KONYA....KONYA...
    27 gün önce

    Konya'da en yüksek oyu Taşkent Belediye başkanı Mehmet ACAR Alacak İNŞAALLAH % 74

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English