Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

ASELSAN 24 dalda iş ilanı yayımladı: KPSS Şartı yok!

ASELSAN’a 2024 yılı yeni personel alımı başvuruları açıklandı. 24 farklı alanda ASELSAN personel alımı başvuruları, şartları neler? İşte detaylar...

ASELSAN 24 dalda iş ilanı yayımladı: KPSS Şartı yok!

 

ASELSAN bünyesinde yeni personel alımları yapılacak. 24 farklı alanda olmak üzere ASELSAN personel alımı iş ilanları yayımlandı.

 

ASELSAN bünyesinde yapılacak alanlar ise;

 

Enerji Sistemleri Sistem Test mühendisi
Donanım Isıl Tasarım ve Analiz Mühendisi
Donanım ve Sistem Test tasarım mühendisi
Haberleşme Elektronik Harp sistem mühendisi
Elektrikli Araç Sistemleri Sistem Mühendisi
Elektronik Mühendisi
Süreç Tasarım Mühendisi
Soğutucu Sistem Mühendisi
DevOps Mühendisi
Mikrodalga Tasarım Mühendisi
Platform Entegrasyon Sistem Tasarım ve Uçuşa Elverişli Mühendisi
Test mühendisi
Akustik Sistemler Sistem Mühendisi
Uygulama Yazılımları Mühendisi
Bilgi Teknolojileri Tümleşik İletişim Sistemleri Mühendisi
Gömülü Yazılım Geliştirme Mühendisi
Silah Sistemleri Sistem Mühendisi
Tasarım Kalite Mühendisi
Güç Elektroniği Mühendisi
Program Kalite Mühendisi
Komponent ve Güvenilirlik Mühendisi
Radar Sistem Mühendisi
Isıl Tasarım Analiz Mühendisi
Lazer Mesafe Ölçer Algoritma Tasarım Mühendisi

 

Personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Donanım Isıl Tasarım ve Analiz Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makina Mühendisliği, bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Enerji Sistemleri Sistem Test Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik/Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Donanım ve Sistem Test Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Elektrikli Araç Sistemleri Sistem Mühendisi alımı için

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Kontrol ve Otomasyon, Makine ve Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Haberleşme Elektronik Harp Sistem Mühendisi alımı için Üniversitelerin 4 yıllık Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Elektronik Mühendisi (Radar ve Elektronik Harp Sistemleri Projeleri) alımı için Elektrik Elektronik, Elektronik ve Haberleşme branşlarından mezun veya bu dönem mezun olacak olmak.

Süreç Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

DevOps Mühendisi alımı için Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden mezun olmak gerekiyor.

Soğutucu Sistem Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makina Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Elektronik Mühendisliği lisans bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

RF / Mikrodalga Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Platform Entegrasyon Sistem Tasarım ve Uçuşa Elverişlilik Mühendisi alımı için

Üniversitelerin Makine, Havacılık ve Uzay, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Test Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Akustik Sistemler Sistem Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

Uygulama Yazılımları Mühendisi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme ya da Telekomünikasyon Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Bilgi Teknolojileri Tümleşik İletişim Sistemleri Mühendisi Üniversitelerin Elektrik/Elektronik, Bilgisayar, Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Gömülü Yazılım Geliştirme Mühendisi alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Silah Sistemleri Sistem Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makina Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Tasarım Kalite Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makine, Elektrik Elektronik, Elektronik Haberleşme, Bilgisayar Mühendisliği fakültelerinden mezun olmak gerekiyor.

Güç Elektroniği Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik Müh, Elektronik Müh., Elektrik-Elektronik Müh. ve Elektronik Haberleşme Müh. ile ilgili lisans/yüksek lisans düzeyinde eğitim veren bölümlerden mezun olmak gerekiyor.

Program Kalite Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makine, Elektrik Elektronik, Bilgisayar, Havacılık ve Uzay Mühendisliği fakültelerinden mezun olmak gerekiyor.

Komponent ve Güvenilirlik Mühendisi alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

Radar Sistem Mühendisi alımı için Üniversitelerin 4 yıllık Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya dengi bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Isıl Tasarım/Analiz Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makine Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği ve Uçak Mühendisliği bölümlerinden lisans derecesine sahip,

Lazer Mesafe Ölçer Algoritma Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümlerinden yüksek lisans/doktora seviyesinde mezun ya da bu programlara devam eden,

 

Güncel personel alımı başvuruları

Adaylar Şubat ayı itibarıyla ASELSAN iş başvurularını online olarak yapabileceklerdir.

 

Başvurulara dair tüm detayları ASELSAN kariyer sistemi üzerinden inceleyebilirsiniz.

 

ASELSAN BAŞVURULAR VE AÇIK POZİSYONLAR İÇİN TIKLAYIN


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 3
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • NM
    N. Mustafa. Akdenız. Oglum
    60 gün önce

    Benım. Oğlumuda. Alın

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English