Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Karatay Başkanlığı tarafından mahalle buluşması gerçekleştirildi

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sahanın tamamında oldukça yoğun bir tempoyla devam ettirirken, söz konusu çalışmalarının en aktif ve önemli birimlerinden olan AK Parti Karatay Mahalle Başkanları da unutulmadı. Bu kapsamda AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı’nca, “AK Parti Karatay Mahalle Başkanları Buluşması” düzenlendi.

AK Parti Karatay Başkanlığı tarafından mahalle buluşması gerçekleştirildi

Programda konuşan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; “Karataylı hemşehrilerimiz, partimize her seçimde en yüksek desteği vermişlerdir. Bu başarıda partimizin tüm birimleri kadar siz mahalle başkanlarımızın ayrı bir payı, emeği, çabası ve özverisi var” dedi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 5 yıldır ilçenin tamamına hizmet yaptıklarını belirterek; “5 yıl önce söz verdiğimizin neredeyse tamamını yaptık. Onun için de alnımızın akıyla tüm ilçemizde dolaşabiliyoruz. 31 Mart akşamında inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı en yüksek oy oranıyla yeniden temsil edeceğiz” dedi. 


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Teşkilatı, Mahalle Başkanları Buluşması programı düzenledi. Aziziye Kültür Merkezi’nde düzenlenen buluşmaya; AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar, AK parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı Mahalle Başkanları katıldı. 


BÖYLE ÇALIŞKAN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLDUĞU SÜRECE BİZİM KARATAY’DA SIRTIMIZ YERE GELMEZ 
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay Mahalle Başkanları Buluşma programında yaptığı konuşmada, teşkilatlarının her bir ferdiyle 31 Mart’ta yapılacak seçimler için sahada yoğun bir şekilde çalışma yürüttüklerinin altını çizdi. 
İlçe Başkanı Mehmet Genç; “Karataylı hemşehrilerimiz, partimize her seçimde en yüksek desteği vermişlerdir. Bu başarıda partimizin tüm birimleri kadar siz mahalle başkanlarımızın ayrı bir payı, emeği, çabası ve özverisi var. Bu vesileyle her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Şu ana kadar 34 mahallede seçim saha çalışması yaptık. Geriye 29 mahallemiz kaldı. 31 Mart’a kadar bu mahallelerimizi de tarayarak ulaşmadığımız Karataylı hemşehrimiz kalmayacak inşallah. Karatay, sanayi siteleri bakımından da oldukça şanslı. Bu sanayi sitelerini de tek tek ziyaret ederek sanayicimizle, esnafımızla ve çalışanlarımızla da bir araya gelerek kendilerinden destek isteyeceğiz. Tabii, Karatay Belediye Başkanımız ve Adayımız Sayın Hasan Kılca, 5 yıldır gecesini gündüzüne katarak ilçemize insanımıza hizmet veriyor. Elhamdülillah başkanımızın tüm sokaklarda, caddelerde ve mahallelerde bir izi var. Bu bağlamda da ilçemizin her yerine gönül rahatlığıyla gidebiliyoruz. Böyle çalışkan bir belediye başkanımız olduğu sürece de, bizim Karatay’da sırtımız yere gelmez” ifadelerini kullandı. 

HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’MİZİ, KONYAMIZI VE KARATAY’IMIZI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMA GİBİ ÖNEMLİ BİR AMACIMIZ VAR
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, 31 Mart Yerel Seçimleri için yoğun bir gayretin içinde olduklarını belirtti. 


Başkan Hasan Kılca şunları ifade etti; “31 Mart akşamında dünya liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda, nasıl 17 seçimde ona en yüksek destekleri verdiysek 18’inci seçimi de kazandırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. AK Parti kurulduğu günden bu yana Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde çıktığı tüm seçimleri kazanmış, ülkemizin milletiyle birlikte ülkemiz için ne gerekiyorsa yapmaya devam etmektedir. Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımızın bu yolundan yürümeye devam edeceğiz. Onun için de sabah, akşam, erken, geç veya hafta sonu demeden ya sanayi sitelerindeyiz ya ilçe merkezinde ya da merkeze uzak mahallelerdeyiz. Mesai mefhumu gözetmeksizin her an hemşehrilerimizle, esnafımızla ve sanayicimizle buluşuyoruz. Bu gayretimizde teşkilatımızın ana kademesinden kadın kolları ve gençlik kollarına, mahalle başkanlarımızdan gönüllülerimize kadar teşkilatımızın tüm birimlerinin çok büyük desteği var. Hep birlikte Türkiye’yi, Konyamızı ve Karatay’ımızı hak ettiği yere taşıma gibi önemli bir amacımız var. 80 mahallemizin tamamındaki ihtiyaç ve eksikliklerimizi tespit ettik ve mahalle başkanlarımız ile hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda bu ihtiyaçları bir bir giderdik, gidermeye devam ediyoruz. Söz verdiğimizin neredeyse tamamını yaptık ve onun için de alnımızın akıyla tüm ilçemizde dolaşabiliyoruz çok şükür. Alnımızın Akıyla, Karatay Aşkıyla, Haydi Bir Daha diyor ve 31 Mart akşamında yeniden inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı en yüksek oy oranıyla temsil edeceğiz.” 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English