Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

2023’ün Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü Konya İl Sağlık Müdürlüğüne verildi

İstanbul Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve Doktorclub Awards işbirliği ile bu yıl yedincisi düzenlenen ‘Türkiye’nin Sağlık Ödülleri 2023’ gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

2023’ün Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü Konya İl Sağlık Müdürlüğüne verildi

Doktorclub Awards üyesi yaklaşık 92 bin hekimin kullandığı oylar sonucunda Konya İl Sağlık Müdürlüğü ‘İlk Adım Ebe Gebe Okulu’ projesi ile yılın sosyal sorumluluk projesi kapsamında birincilik ödülü kazandı. 


İstanbul Üniversitesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu`nda gerçekleştirilen ödül töreninde İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Doç. Dr. Engin Dinç ödülü İstanbul Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı aynı zamanda Doctorclub Awards Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bülent Bayraktar’ın elinden aldı. 

Törende yaptığı teşekkür konuşmasında anlamlı ve saygın bir ödüle layık görüldükleri için mutlu olduklarını ifade eden Prof. Dr. Koç, İlk Adım Ebe-Gebe Okulu Projesi’nin bir toplumun geleceği açısından son derece önemli olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Koç, “Bir neslin sağlıklı olması ülkenin geleceğidir. Sağlıklı nesiller hepimizin garantisidir. Bu eğitimler bebek daha anne karnındayken başlıyor ve devam ediyor. Bu nedenle bu projeyi çok çok önemsiyor ve değer veriyoruz. İlk Adım Ebe Gebe Okulu Projesi kapsamında yaklaşık 7 bin gebemize ve 700 babamıza eğitim verilmiştir. Bu sayı bazı illerimizdeki yaklaşık yıllık doğum sayılarına eşittir” dedi. 

 

‘İlk Adım Ebe Gebe Okulu’ projesinin yedi yıllık bir çalışmanın ve gayretin sonucunda güçlü bir ekip çalışması ile bu noktalara geldiğinin de altını çizen Prof. Dr. Koç, anne adaylarının sağlıklı bir doğum süreci gerçekleştirebilmeleri amacıyla hayata geçirilen projenin istikrarlı bir şekilde uygulanmaya devam edeceğini ifade etti. Prof. Dr. Koç,  “Projemize ilk günden bu yana verdikleri desteklerden dolayı başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, projenin bugünlere gelmesinde büyük çaba sarf eden AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta’ya, Yazır Sosyal Tesisi içerisinde proje için eğitim merkezi oluşturan Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’ya ve fedakâr bir şekilde çalışmalarını sürdüren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. (Veli Şengül)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 1
  • 4
  • 0
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English