Son Dakika Haberler

Kaçan boğa 5 saatte yakalandı

  • 1 / 5
    Kaçan boğa 5 saatte yakalandı

    Vurulamayan boğa, ekili alanlarda kamyonla takip edildi. Kendisini takip edenlere saldıran boğa, uzun süren takibin ardından tekrar yere yığıldı. Yaklaşık 5 saat süren kovalamacanın ardından boğa, yakalandı ve kesimhaneye götürüldü.

  • 2 / 5
    Kaçan boğa 5 saatte yakalandı

    Bölgeye sevk edilen zabıta ekipleri, boğayı uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirmeye çalıştı. Ekiplerin yakalamaya çalıştığı boğa, uyuşturucu iğne ile vurulmasına rağmen ekili alanlara kadar kaçışını sürdürdü. Yorulan ve uyuşturucu iğnenin tesiriyle yere yatan boğayı yakalamak için bu defa kasaplardan yardım istendi. Yeniden ayağa kalkarak kaçmaya çalışan boğa, av tüfeği ile ateş açılarak durdurulmak istendi.

  • 3 / 5
    Kaçan boğa 5 saatte yakalandı

    Boğayı yakalamaya çalışan sahibi ve beraberindekiler, yaya ve araçlarla takip etti. Boğa, ellerindeki sopa ve araçlarla mahalle arasında kendisini yakalamaya çalışılanlara saldırdı. Boğanın, çevredekilerin çabası ile ele geçirilememesi üzerine, belediyeden yardım istendi.

  • 4 / 5
    Kaçan boğa 5 saatte yakalandı

    Şarkikaraağaç Caddesi'ne ilerleyen boğa, Isparta çevre yolundan Bahçelievler Mahallesi'ne ve ardından Babakovdu semtinde ilerlemeye başladı.

  • 5 / 5
    Kaçan boğa 5 saatte yakalandı

    Beyşehir Soğla Bölgesi'nde kurulan hayvan pazarına satılmak üzere getirilen boğa, araçtan indirildiği sırada sahibinin elinden kurtularak kaçtı.

Türkçe العربية English