Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Ümraniye mesaisi yeniden başlıyor

27.03.2023 15:17:00
Süper Lig’in 27. haftasında Ümraniyespor’a konuk olacak Konyaspor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına 28 Mart Salı günü itibariyle yeniden başlayacak. Anadolu Kartalı Galatasaray galibiyetinin daha da anlam kazanması için zorlu maça 3 puan parolasıyla hazırlanacak.
Konyaspor, Süper Lig’in 27. haftasında Ümraniyespor’un konuğu olacak. Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada 5 günlük izne ayrılan yeşil-beyazlılar, iznin sona ermesinin ardından 22 Mart Çarşamba günü Konya’da topbaşı yapmıştı. 27 Mart Pazartesi gününü izinli geçiren Konyaspor, 28 Mart Salı günü itibariyle antrenmanlarına yeniden başladı.

Takım savunması üzerine çalıştı
Teknik direktör Aleksandar Stanojevic ve yardımcıları nezaretinde çalışmalarını sürdüren Konyaspor, geride kalan haftayı ağırlıklı olarak kondisyon ve takım savunması üzerine kurguladı. Stanojevic’in özellikle savunma hattında gördüğü bazı eksiklikleri gidermek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

Taktik antrenmanlar ön plana çıkacak
28 Mart Salı günü itibariyle antrenmanlarına devam edecek Konyaspor, çalışma periyodunun bu bölümünü hücum varyasyonları üzerinde duracak. Galatasaray maçından önceki süreçte gol konusunda kısır bir süreçten geçen yeşil-beyazlılar, pozisyon üretkenliğini artırmanın hesaplarını yapıyor. (Mustafa Durmuş)

DİĞER HABERLER