Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Tuğba Özay Konya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına hayran kaldı

28.11.2022 18:16:00
Oyuncu ve Şarkıcı Tuğba Özay, Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek barınakta hayvanlar için sunulan yüksek standartlı hizmetlere hayran kaldı. Barınağı görünce çok şaşırdığını ifade eden Özay, “Buraya ciddi bir emek verilmiş. Tabi yaşanan olayın hiçbir affı yok ama birkaç kendini bilmezin yapmış olduğu şey bu kadar emeğe mal edilmemeli.” dedi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Oyuncu ve Şarkıcı Tuğba Özay, Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne hayran kaldı.

Yaşanan olayın ardından barınağı ziyaret eden Tuğba Özay, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sahipsiz hayvanlara yönelik verdiği yüksek standartlı ve konforlu hizmetleri yerinde gördü. Özellikle hayvanların kaldığı bölümleri gezen Özay, barınak içerisinde bulunan hayvan hastanesini de inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Barınakla ilgili görüşlerini paylaşan Tuğba Özay, “Ne yalan söyleyeyim şaşırdım. Gerçekten buraya ciddi bir emek verilmiş. Tabi yaşanan olayın hiçbir affı yok ama birkaç kendini bilmezin yapmış olduğu şey bu kadar emeğe mal edilmemeli. Türkiye’de her şey çok karmaşık hale gelmiş durumda. Özellikle sosyal medya çok tehlikeli bir bomba. Bir anda çok farklı boyutlara taşınabiliyor. İnsanlar çok fazla galeyana getirilebiliyor. Ama burada tabi ciddi bir çalışma var. Ben açıkçası çok vahim şeyler bekliyordum. Burada gönülden hareket eden hayvan sever kardeşlerimiz var. Kurunun yanında yaşın da yanmaması gerekir. Onlar da çok üzgün. Ben bunu gördüm. Hatta buranın müdürü beni gözyaşlarıyla karşıladı. Hayvan severlere de buradan seslenmek istiyorum. Hayvanları alıyorsunuz ondan sonra da sokağa bırakıyorsunuz. Burada gerçek hayvan sever kim o da tartışılır. Gördüğüm kadarıyla çocuklar burada en iyi şekilde korunmaya çalışılıyor. O görüntülerin affedilir bir tarafı yok. Buradaki arkadaşlar da zaten aynı şeyi dile getiriyorlar.” açıklamasında bulundu.

DİĞER HABERLER