Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Palut: 1 puan bizim için önemli

26.02.2021 20:22:00
İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: "Tabii ki 3 puan istiyorduk ama bu oyunun karşılığında da 1 puanla sahadan ayrılmamız gayet normaldi."
Süper Lig'de sahasında Gaziantep ile 0-0 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut, "Tabii ki 3 puan istiyorduk ama bu oyunun karşılığında da 1 puanla sahadan ayrılmamız gayet normaldi." ifadesini kullandı.

Palut, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, iç sahada kazanma alışkanlığı elde etmek istediklerini belirtti. 

Maçın ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Palut, şunları kaydetti:

"Duran top harici rakibe net pozisyon vermedik. Ama bunun yanında biz de gol yollarındaki istediğimiz etkinliği sağlayamadık. İkinci yarı biraz daha derli toplu oynayan bir Konyaspor vardı. Yine savunma anlamında sıkıntılar yaşamadık. Ancak hücumda bir iki deneme dışında etkinlik sağlayamadık. Sonuç olarak, kazanmak istediğimiz bir maçtı ama oyunun geneline baktığımız zaman, kazanma adına takım olarak çok ön plana çıktığımızı söyleyemem. Tabii ki 3 puan istiyorduk ama bu oyunun karşılığında da 1 puanla sahadan ayrılmamız gayet normaldi. Yoğun bir maç periyoduna giriyoruz. Bu maçı hemen geride bırakıp, alacağımız dersleri alarak çarşamba günkü maçımız için hazırlıklara başlayacağız. Takımımım, mücadelesinden ve özverisinden memnunum ama hücum organizasyonları anlamında hala eksiklerimiz ve üzerine koymamız gereken noktalar var. Onları da çalışarak aşacağız inşallah."

 

DİĞER HABERLER