Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Mehmet Fatih Çıtlak KONTV’yi ziyaret etti

17.08.2022 15:53:00
​İnsan ve İrfan Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Fatih Çıtlak KONTV’yi ziyaret etti.
ANMEG Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tatlısu tarafından ağırlanan Çıtlak, KONTV’ye vefa borcu olduğunu ifade ederek "Bu aziz şehre her gelişimizde KONTV’yi ziyaret etmeyi görev biliyoruz” dedi. 
Ziyaretin ardından Fatih Çıtlak, canlı yayınlanan Gündem Özel Programına konuk oldu ve Kontv Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy’un sorularını cevapladı.

Araştırmacı Yazar Fatih Çıtlak, Muharrem ayının hüznünü ve bereketini birlikte yaşadığımız zaman bir aile olabileceğimizi söyledi.

Sözerini şu şekilde sürdüren İnsan ve İrfan Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Fatih Çıtlak: "Bizi farklılaştıracak şekilde bakışlar hep olacaktır. Biz buna meydan vermeyelim. Hüzünde birleşemezsek neşede birleşemeyiz. Hüzünde birleşebilenlere millet deniliyor" dedi. 
Eğitime de ayrı bir parantez açan Çıtlak, özellikle Z kuşağından umutlu olduğu ifade etti. Çıtlak: "Benim ümidim Z kuşağında. Bizler örnek olmak istediğimiz zaman bile klişe kelimelerden yola çıkıyoruz. Her şeyden önce Müslüman güzel örnek olmalıdır. Gençler bizlere “Artık hikâye anlatmayın, ağabey kardeş gibi konuşacak insanlar arıyoruz” diyorlar. 

DİĞER HABERLER