Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da yolda kalanlara çorba ikramı

06.02.2023 12:57:00
Ankara-Konya kara yolunda yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tedbir amaçlı durdurulan sürücü, yolculara Kulu Kaymakamlığı ve Kulu Belediyesi tarafından sıcak çorba ikramında bulunuldu.
Kulu Kaymakamı Ramazan Polat, Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver'in koordinesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle ilçe merkezinde ekipler tarafından durdurulan sürücü ve yolculara çorba ve çay ikram edildi. 
Şehirlerarası otobüslerdeki yolcular ve araçlardaki vatandaşlar tedbir amaçlı Camiler, Kulu Öğretmenevi, Kulu Mehmet Vehbi Çelik Kredi Yurtlar Kurumu, Kulu Anadolu İmam Hatip Lisesi Yurdu ve Kulu Halk Kütüphanesinde misafir edildi. Burada misafir edilen yaklaşık 500 yolcuya çorba ikramında bulunuldu.
Konya-Ankara yolu, Kulu ilçe girişinde durdurulan araç sürücülerde ihtiyaçlarını gidermeleri için ekipler tarafından karşılanarak yönlendiriliyor. 
Kulu Kaymakamı Ramazan Polat yaptığı açıklamada, " Yoğun kar yağışı nedeniyle, tedbir amaçlı durdurulan vatandaşlarımıza, Kulu Kaymakamlığımız ve Kulu Belediye Başkanımız Murat Ünver'in koordinesinde çorba, ekmek ve çay ikramı yapıldı. Görev alan tüm kurum müdürlerimize, personelimize ve yolcularımızı misafir edenlerimize çok teşekkür ediyoruz." dedi. 
Ertan Özkök/Kulu

DİĞER HABERLER