Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

KONTV’den Konya Ticaret Borsası’na ziyaret

08.12.2022 13:25:00
KONTV Yönetim Kurulu, Konya Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Çevik’i ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tatlısu, İcra Kurulu Üyesi İlken Özkan, İletişim Uzmanı Nurettin Bay ve Mirajans Müdürü Durmuş Yakıcı, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik’e yeni dönemde başarılar diledi. Başkan Vekili Mustafa Tatlısu, Ticaret Borsası’nın Konya ekonomi dünyasının en önemli bileşenlerinden biri olduğunu söyledi. 

Pandeminin insanoğlunu özellikle tarım ve gıda üretimi noktasında duyarlı hale getirdiğini belirten Tatlısu, “Konya ovası ülkemizin ve dünyanın en önemli tarım havzalarından biridir. Bu havzayı iyi değerlendirmek zorundayız. Tarım ve hayvancılığın değerini artık anlatmaya gerek yok. Konya, Borsa’nın da katkıları ile günün şartlarına uygun bir şekilde kendisini yarınlara hazırlayacaktır. “ dedi. 

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Türkiye’nin pandemi sürecindeki tedarik zinciri sorununu ustalıkla yönettiğini kaydetti.  Sürecin getirdiği zorluklar nedeni ile fiyatlarda oluşan yükselişin yerini yavaş yavaş sükûnete bıraktığını belirten Çevik, “Konya olarak iyi durumdayız. 2022 sezonu bereketli geçti. Aralık ayının ortalarında beklenen yağışlarla birlikte çiftçinin rahatlayacağını düşünüyorum. Konya’nın tarım ve hayvancılık potansiyelini daha da yükseltme noktasında bilimin ışığında çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Çiftçimizin de ülkemizin de kazanacağı yeni bir sezon diliyorum. “ şeklinde konuştu.  

DİĞER HABERLER