Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kardeş şehir Tatvan’dan Başkan Hasan Kılca’ya ziyaret

18.08.2022 12:56:00
Karatay’ın kardeş şehri olan Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve beraberindeki heyet, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti.
Karatay Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırım, proje ve tesisleri de inceleme fırsatı bulan Başkan Mehmet Emin Geylani ile Başkan Hasan Kılca; iki belediyenin fiziki ve altyapı alanındaki çalışmalar başta olmak üzere kültürel, sosyal ve daha birçok alanda da istişarelerde bulundu.

Karatay’ın kardeş şehirlerinden biri olan Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve beraberindeki heyet, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti.
BAŞKAN KILCA İLE BAŞKAN GEYLANİ, KARATAY’IN YATIRIMLARINI BİRLİKTE İNCELEDİ
Ziyaret programı kapsamında Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve beraberindeki heyet; Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Karatay Karaarslan Piknik Bahçesi, sosyal tesisler, Büyüksinan Kapalı Kapalı Pazar Marketi, Kafe Karatay Büyüksinan Şubesi, Karatay Trafik Eğitim Parkı, Tatlıcak Tesisleri içerisindeki Yeni Asfalt Plenti, Asfalt ve Beton Elemanları Analiz Laboratuvarı ile sıfır atık çalışmalarını inceledi. 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan söz konusu yatırım ve projeler hakkında bilgi alan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Karatay Belediyesi’nin hizmetleriyle ilçeye değer kattığını belirtti. Başkan Geylani ayrıca, Karatay’da ortaya konan hizmet anlayışının Tatvan’daki çalışmaları için de güzel bir örneklik teşkil edeceğini sözlerine ekledi. 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Karatay ve Tatvan arasındaki kardeşlik ve dostluğu daha da geliştirmek, sosyal, kültürel ve teknik gibi daha birçok konuda işbirliği yapmak, yardımlaşma, dayanışmayı sürekli kılmak amacıyla 2020 yılında Karatay ile Tatvan ilçelerimiz arasında kardeş şehir ve kardeş belediye protokolü imzalamıştık. Bu işbirliği protokolünün ardından Karatay’ımızın bilgi birikimini kardeş belediyemiz Tatvan’a aktarırken, ortak hizmetler ve ortak dayanışma projeleri için de birçok çalışmalar yürütüyoruz. Bugün bir kez daha Tatvan’ın kıymetli Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani kardeşimle bir araya geldik ve Karatay Belediyesi olarak yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın başkanımızı Karatay’da ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade ederken, bu ziyaretin kardeşliğimizin daha da gelişmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

DİĞER HABERLER