Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Fikstür avantajı Konyaspor’dan yana

28.03.2023 13:00:00
Milli ara dönüşünde bu hafta sonu Ümraniyespor’a konuk olacak Konyaspor, fikstür avantajını bu maçla birlikte eline alacak. Gelecek hafta Antalyaspor’u konuk edecek Anadolu Kartalı, hükmen kazanacağı Gaziantep haftasının ardından da Adana Demirspor’u ağırlayacak.
Konyaspor fikstür avantajını eline alıyor. Milli ara dönüşünde bu hafta sonu Ümraniyespor’a konuk olacak yeşil-beyazlılar, hemen akabinde evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. Konyaspor, hükmen kazanacağı Gaziantep Futbol Kulübü haftasının ardından da evinde Adana Demirspor’u ağırlayacak.

İlk rota Ümraniye
Konyaspor, milli ara dönüşündeki ilk sınavını 27. hafta bünyesince Ümraniyespor’a karşı verecek. Yeşil-beyazlılar 2 Nisan Pazar günü saat 13.30’da İstanbul’da kırmızı-beyazlılara konuk olacak. Anadolu Kartalı ligde kötü günler geçiren rakibi karşısında puan ya da puanlar almak için sahaya çıkacak.

İç sahada rakip, Antalyaspor
Anadolu Kartalı, Ümraniyespor maçının ardından rotasını iç sahaya çevirecek. Yeşil-beyazlılar Süper Lig’in 28. haftasında 7 Nisan Cuma günü saat 20.30’da taraftarı önünde Antalyaspor’u ağırlayacak. Konyaspor, ligde inişli çıkışlı grafik çizen rakibi karşısına da puan parolasıyla çıkacak. 

Gaziantep arası
Konyaspor Süper Lig’in 29. haftasını bay geçecek. Normal fikstürde Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk olması gereken yeşil-beyazlılar, deprem felaketi nedeniyle Gaziantep ekibinin ligden çekilmesinin ardından haftayı hükmen 3-0 galip kapatacak.

Hafta içi mesaisinde, rakip Adana Demir
Yeşil-beyazlılar, Süper Lig’in 31. haftasında ise hafta içi mesaisine çıkacak. Anadolu Kartalı 19 Nisan Çarşamba günü saat 20.30’da Adana Demirspor’u ağırlayacak. Konyaspor, bu sezon ortaya koyduğu performansla göz dolduran ve Avrupa kupalarına katılmak için mücadele eden rakibine karşı puan mücadelesi verecek.

DİĞER HABERLER