Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Esra Doğan güven tazeledi

28.01.2021 17:45:00
AK Parti Konya İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tek liste ile gerçekleştirilen kongre neticesinde Esra Doğan yeniden AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığa seçildi.
6. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Ümmügülsüm Ümütlü, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Neslihan Ay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Milletvekili Gülay Samancı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından protokol konuşmalarına geçildi.

Kongre açılışında konuşan AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan; “Kadının, sadece siyasette değil, hayattaki rolü de çok önemlidir. Kadının olduğu işlerde, incelik, estetik, detaylarda dikkat görürüz. Bizleri bu kutlu yolda cesaretlendiren sebeplerden birisi de “Kadınlar siyasetin öznesidir” diyen Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kıymetli yaklaşımıdır. Biz bu değere layık olabilmek adına, kongremizin ana temasında da ifade edildiği gibi; “Türkiye için, Konyamız için inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diler, bizleri bu özel günde yalnız bırakmayan tüm kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi. 


 

DİĞER HABERLER