Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

ANMEG Başkan Vekili Kılıç Anadolu Medyasının sorunlarını gündeme taşıdı

16.01.2021 18:00:00
ANMEG(Anadolu Medya Grup) Başkan Vekili Nurettin Kılıç, Anadolu Medyası’nın kangrenleşen sorunlarını bir kez daha gündeme taşıdı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya’da Mevlana Çarşısı, Millet Bahçesi, Altın Çarşı Dönüşüm, Alaaddin Cephe İyileştirmesi 1. Etap açılış, Alaaddin Cephe İyileştirme 2. Etap Başlangıç ve Şehit Yunus Mermer Cami toplu açılış törenine katılmak üzere Konya’ya geldi. 

Bakan Kurum toplu açılış töreninin ardından Konya basını ile bir araya geldi. Bakan Murat Kurum’un gündeminde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “sözde cumhurbaşkanı” ifadesi vardı. 

Toplantının son bölümünde ise soru ve önerilere geçildi. ANMEG(Anadolu Medya Grup) Başkan Vekili Nurettin Kılıç, Anadolu Medyası’nın kangrenleşen sorunlarını bir kez daha gündeme taşıdı.

ANMEG Başkan Vekili Kılıç, özellikle uydu fiyatlarının dolar olarak değil TL olarak ihaleye çıkılması ve bu konun bakanlar kurulunda gündeme getirilmesi gerektiğini söyledi. Anadolu medyası olarak bu konuda çok sıkıntı çektikleri belirten Kılıç, kamu spotlarının ve zorunlu yayınların da ücrete tabi tutulması gerektiğini söyledi. 

Kılıç Anadolu medyasının her zaman devletinin ve milletinin yanında olduğunu söyleyerek, destek istedi. 

DİĞER HABERLER