Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta'dan aşı tavsiyesi

18.01.2021 15:44:00
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, "Randevusu gelen, hekimi tarafından çağırılan her hemşehrimizin ihmal etmeden vaktinde aşısını yaptırmasını arzu ediyorum." dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta Ilgın’ı ziyaret etti. Program kapsamında heyet, AK Parti Ilgın İlçe Başkanlığı, restorasyon çalışmaları tamamlanan Ulu Cami, Ilgın 100 Yataklı Devlet Hastanesi, Ilgın İlçe Sağlık Müdürlüğü, esnaf ziyareti ve Ilgın Belediyesi’ni ziyaret etti.
Ilgın Belediyesi ziyareti sırasında açıklama da bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta “ AK Parti Ilgın İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek göreve gelen İlçe Başkanımız Ömer Apil’e hayırlı olsun dileklerimiz ilettik. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte istişarelerde bulunduk. Ilgın’da elhamdülillah güzel bir uyum içerisinde çalışmalar ve yatırımlar devam ediyor. Ilgın için elimizden gelen her şeyi yapmaya gayret ederek, durmak yok Ilgın için yola devam diyoruz. Ilgın için planladığımız projelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Yıllardır tadilat aşamasında olan Ulu Cami’yi ziyaret ettik. Tarihi bir mekânda Ilgınlıların ibadet etmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hastane ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüzde aşılama işlemleri başladı. Şu an için Ilgın’da aşı olmamış sağlık çalışanımız yok. İnşallah en kısa süre içerisinde de vatandaşlarımızın randevu sistemiyle aşılamaları başlayacak. Buradan Ilgınlı hemşehrilerimize şunu özellikle ifade etmek isterim, randevusu gelen hekimi tarafından çağırılan her hemşehirimizin ihmal etmeden vaktinde aşısını yaptırmasını arzu ediyorum. Son olarak şunu söylemek isterim belediyemizin yatırımları ve çalışmalarıyla gurur duyuyoruz. Ilgın için büyük projelerimiz, yatırımlarımız ve çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah 2023 hedeflerimize aksamadan devam ediyoruz” dedi.
Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın Ilgın’a yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Günümüzden 3500 yıl önce kurulmuş ve birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan, tarihin her döneminden bir parçayı bünyesinde barından; zengin bir yaşanmışlığa, kültüre, tarihe, doğaya ve eşi bulunmayan şifa kaynağına sahip, kelimelerin bazen kifayetsiz kaldığı bu kadim şehre, Ilgınımıza hoş geldiniz sefa verdiniz. Ilgın Belediyesi olarak göreve geldiğimiz andan itibaren çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerin destekleriyle şehrimizde yatırımlarımızı hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi. 
Programa AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Kazım Küçükçöğen, İlçe Başkanı Ömer Apil, Kadın Kolları Başkanı Mariye Teke ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Susam eşlik etti.

DİĞER HABERLER