Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

WhiteBIT borsasında, bir Visa / Mastercard'a dolar ve euro ve bir IBAN banka hesap numarasına grivna çekmek mümkün hale geldi

01.10.2022 20:45:00
Ukrayna menşeili Avrupa'nın en büyük kripto para borsası WhiteBIT, kendi hizmetlerinin işlevselliğini ve yeteneklerini genişletmeye devam ediyor. WhiteBIT kullanıcıları bundan böyle, Visa/Mastercard banka kartına dolar (USD) ve euro (EUR) çekebilecekleri gibi, uluslararası bir banka hesap numarası olan IBAN'a grivna (UAH) çekebilecekler. Yani, artık kullanıcıların bu işlemleri gerçekleştirmek için ek hizmetlere veya aracılara ihtiyacı yok - bu, mobil uygulamasında veya kripto para borsasının web sitesinde WhiteBIT hesabınızdan yapılabilir.
 
Ayrıca WhiteBIT borsası, yeni ticaret çiftleri ekleyerek ticaret fırsatlarının çeşitliliğini artırdı: WBT/BTC ve WBT/UAH. WBT tokeni artık sadece USDT ile değil, aynı zamanda bitcoin ve grivna ile de satın alınabilir ve tam tersi, token belirtilen para birimlerine de değiştirilebilir.
 
Kullanıcılar için fırsatlar ve işlevsellikteki artış, WhiteBIT'in geliştirilmesinde ve şirketin ana hedefi olan blok zinciri teknolojisinin dünyaya tanıtılmasındaki bir sonraki aşamadır.
 
«Amacımız oldukça basittır. WhiteBIT borsasına girdikten sonra, kullanıcının tüm olası kripto para birimi hizmetlerini ve hatta biraz daha fazlasını alması gerektiğini varsayıyoruz. Bu bizim felsefemizdir. Bu nedenle WhiteBIT, hem hizmetlerin kalitesini hem de işlevselliğini sürekli, sistematik ve tutarlı bir şekilde geliştirir. Bu yaklaşımın kripto para topluluğunun büyümesine katkıda bulunacağından ve giderek daha fazla insanı, bugün geleceğimizi şimdiden tanımlayan blok zinciri teknolojisi dünyasına dalmaya teşvik edeceğinden eminiz», — WhiteBIT CEO'su Volodymyr Nosov dedi.
 
Ayrıca WhiteBIT kullanıcılarının yakın zamanda güzel haberler alacağını, detay vermeden duyurdu.
 
Referans: WhiteBIT, Avrupa'nın en büyük kripto para borsasıdır. Tüm KYC ve AML gereksinimlerini karşılar. Hacken'ın bağımsız denetimine göre dünyanın en iyi 2 güvenilir borsası arasındadır ve AAA notuna sahiptir. WhiteBIT ekibi 500'den fazla üyeyi bir araya getiriyor.
 

DİĞER HABERLER