Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Taburcu olması beklenen oyuncudan kötü haber!

Geçtiğimiz Ocak ayında beyin kanaması geçiren ve iki kez ameliyat olan 61 yaşındaki Settar Tanrıöğen’le ilgili bir gelişme yaşandı. Kızılcık Şerbeti’nin “Apo”su üçüncü kez ameliyata alındı.

Taburcu olması beklenen oyuncudan kötü haber!

Kızılcık Şerbeti dizisinde “Abdullah Ünal” karakteriyle adından söz ettiren Settar Tanrıöğen bazı şikayetlerden dolayı hastaneye kaldırılmış ve beyin kanaması tespit edilince ameliyata alınmıştı.

İkinci kez ameliyat edilen oyuncu tedavisi nedeniyle bir süre ekranlardan uzak kalacağını açıklamıştı.

26 Ocak tarihinde beyin kanaması geçiren ve bu hafta taburcu olması beklenen oyuncudan kötü haber geldi. Baş ağrıları artan Settar Tanrıöğen’in yapılan kontroller nedeniyle yeniden ameliyat edilmesine karar verildi.

Settar Tanrıöğen kimdir?

15 Temmuz 1962, Denizli doğumlu olan Settar Tanrıöğen Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü'nden mezun oldu. İlkokul yıllarından bu yana pek çok farklı irili ufaklı işte çalışan oyuncunun oyunculuğa ve tiyatro olan ilgisi ise 1980’li yıllarda başladı. 1984’te Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü'nü kazanarak başkente taşındı. Aynı yıl, Ankara'daki bir sanat evinde tiyatroya yeniden başladı ve mezuniyetinden sonra Türkiye turnesi yapan topluluklar sahneye çıktı. 1996’da Türk sinemasının yeniden doğuş filmi olarak gösterilen Eşkıya’da Kız Naci rolünü üstlendi. Takip eden yıl, kariyerinin halen hatırlanan rolü Saldıray olarak Bir Demet Tiyatro'da yeniden sahneye çıktı. 1998’de Yara filminde de rol aldıktan sonra, Vedat Özdemiroğlu ile beraber çalışarak 1999’da tek kişilik gösterilerle sahneye çıkmaya başladı. Tiyatro rollerinin yanı sıra pek çok film ve dizi de yer aldı. Karakter oyunculuğundaki üstün performanslarıyla pek çok önemli ödüle layık görüldü. 22. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde "Gölgeler ve Suretler" ve "Çoğunluk" filmlerindeki yardımcı erkek oyuncu rolleriyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü alan Settar Tanrıöğen 42. ve 43. SİYAD Ödülleri'nde "Vavien" ve "Çoğunluk" filmlerindeki performanslarıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Performansı ödüllerine uzandı. Ayrıca, 21. Altın Koza Film Festivali'nde "Yağmur-Kıyamet Çiçeği" filmiyle Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Tiyatro alanında da 20. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde "Nergis Hanım" oyunundaki başarılı performansıyla Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu (Dram) ödülünü kazandı. Başarılı sanat hayatına halen devam eden Tanrıöğen yakın zamanda bağımsız sinema yapımlarında ve dijital platform işlerinde seyirci karşısına çıkmaya devam etmektedir.

 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 5
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English