Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ribat İnsani Yardım Ramazan'a Hazır

Önce insan diyerek çalışmalarına 3 kıta 39 ülkede kesintisiz devam eden Ribat, gerçekleştirdiği projeler ve insani yardım faaliyetleri ile dualar alıyor. Mazlum coğrafyalarda, Ramazan, Kurban organizasyonları İnsani yardım, acil yardım, yetim çalışmaları ve kalıcı eserler gibi birçok alanda faaliyet yürüten "Ribat İnsani Yardım" Bu Ramazan ayında da "RAMAZAN HATIRLAMAKTIR" sloganı ile kardeşlik ve merhamet için paylaşma ve infak ayında yetimlerin, mazlumların yaralarını saracak.

Ribat İnsani Yardım  Ramazan’a Hazır
Ribat sudan'dan Moro'ya Bangladeş'ten Afganistan'a iftar sofraları kuracak. Konya başta olmak üzre ilçelerinde de ihtiyaçlı ailelere yardım ederek bu Ramazan Ayında da mazlum yatalak kimsesiz engellilerin kolu kanadı oluyor.

2022 Ramazan hazırlıkları ile ilgili bilgi aldığımız Ribat insani yardım derneği basın sözcüsü Gökhan KIRLANGIÇ: Rabbimize hamd olsun ki bu Ramazan ayına da kavuştuk. Her zaman cömertliği yardımlaşmayı paylaşmayı kuşanan millet olarak bu ayda daha da fazla iyiliklerimizi artırarak emanetleri  kendi bölgemiz başta olmak üzere uzak kıtalara taşıyacağız.Afrika'dan Asya'ya Ortadoğu'ya  Balkanlar'a ulaşarak  iyiliklerle sevindireceğiz.

Bu Ramazan yine gönüller yaparak Barış Pınarı Harekât bölgesine Resulayn başta olmak üzre Ribat Mobil Aşevimizi bölgeye ulaştırdık.Hergün 7 bin mazluma sıcak aş ikram edeceğiz.İftar sofralarımızı Suriyeli Mazlumlar için kuracağız.Kardeşlerimiz Mehmetçiğimizle omuz omuza riskli şartlarda ramazan öncesi erzak yardımlarına ara vermeden devam ediyor.

Bütün bu güzellikleri tabiki hayırseverlerimizin destekleri ile gerçekleştiriyoruz.Rabbim onlardan razı olsun.Yetimi görüp gözeten kol kanat geriyorsak sebebi onlar iyiki varlar.Birkez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Ribat olarak iftar bedeli 20 TL Ramazan erzak bedelini 400 TL olarak belirledik.Hayırseverlerimizi istedikleri an www.ribatinsaniyardim.org  adresimizden online bağış yapmakla beraber 0 332 351 84 84 den ya da 0 332 350 79 79 dan bizlere ulaşabilecekler.

Ayrıca Ramazan ayı boyunca şehrimizin markası Çelikkayalar'da ve  Kayalıpark'ta  standlarımıza başvurarak yardımlarını iletebilirler.Dileyen kardeşlerimiz de Muhacir Pazarında yer alan Ribat Aşevimize ve İnsani Yardım merkezimize bizzat gelebilirler.Bu vesile ile önce insan diyerek iyilikle sevindiren tüm hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyor. Kalbi dua hürmetlerimizi sunuyoruz dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English